Dünya futbol tarihine damgasını vurmuştu!

Kayserili iş insanı Ahmet Demircioğlu, futbol camiasının duayen isimleriyle bir araya geldi. Erciyesspor ve Kayserispor'u Süper Lig'e taşıyan Demircioğlu, altyapının önemine dikkat çekti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Dünya futbol tarihine damgasını vurmuştu!

Dünya tarihinde eşine rastlanmayan bir başarıya imza atan Kayserili iş insanı Ahmet Demircioğlu, futbol camiasının duayen isimleriyle bir araya geldi.

Demircioğlu, Kurban Bayramı’nın ardından dostlarına özel bir yemek verdi. Erciyesspor ve Kayserispor’u üst üste Süper Lig’e taşıma başarısını gösteren efsane isim, yılın belli dönemlerinde dostlarıyla buluşarak hasbihal ediyor. Bu özel buluşmada, spor camiasının önde gelen isimleri Celal Ekmekyermez, Nuh Mehmet Delikan, Sabri Büyükbahçeci, Recep İncetoprak, Ömer Yakut, Osman Ay, Bekir Yufka, Metin İlhan, Seyit İçgül gibi önemli isimler yer aldı. Ahmet Demircioğlu, hem dostlarıyla hasret giderdi hem de Kayseri futbolunun geleceği hakkında önemli konuları ele aldı.

Dünya futbol tarihine damgasını vurmuştu!

Böyle bir başarıya daha rastlanmadı

Demircioğlu, önce 2002-2003 futbol sezonunda Erciyesspor’u Şampiyon yaparak Süper Lig’e taşımış, ardından takımın isminin Kayseri Erciyesspor olarak değiştirilmesinden sonra benzer bir başarıya imza atmıştı. DEmircioğlu, bir sezon sonra yeniden ismi değişen Kayseri Erciyesspor'u Süper Lig’e çıkarmayı başarmıştı. Aslen kuyumcu olan Demircioğlu, AVM, turizm ve inşaat sektörlerinde de başarılı yatırımlara imza atmış ve Kayseri’nin en gözde isimleri arasında yer aldı. Hala inşaat sektöründe önemli yatırımlar yapan Demircioğlu, vefa timsali kişiliğiyle de tanınıyor.

Dünya futbol tarihine damgasını vurmuştu!

Altyapıya vurgu yaptı

Kayserispor’a başarı dileklerinde bulunan Ahmet Demircioğlu, altyapıya daha fazla önem verilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Altyapının bir takımın geleceği için hayati önem taşıdığını dile getiren Demircioğlu, genç yeteneklerin keşfedilmesi ve desteklenmesi gerektiğini belirterek, 'Türk futbolunun kurtuluş reçetesi altyapıdan başka bir şey değil' dedi. 

Dünya futbol tarihine damgasını vurmuştu!

Süper Lig'in en genç Başkanı olmuştu

Dostlarıyla gerçekleşen bu buluşmanın ardından Kayserili vatandaşların Kurban Başramını da kutlayan Ahmet Demircioğlu, Türkiye'nin en genç Süper Lig Başkanı ünvanını da almıştı.