Dünyanın her yerini gezdi – Kayseri'deki konforu bulamadı!

Sosyal medya kullanıcısı 'whereshallifly' dünya ülkelerini gezdiği videoları paylaşıyor. 65 ülke gezen kullanıcı Kayseri'deki konforu hiçbir dünya ülkesinde bulmadığını ifade etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Dünyanın her yerini gezdi – Kayseri'deki konforu bulamadı!

‘Whereshallifly’ adıyla sosyal medya hesabında gezdiği ülkeleri paylaşan kullanıcı Kayseri’nin ulaşım konforuna dikkat çekti. Gezdiği ülkelerle Kayseri’nin ulaşımını karşılaştıran kullanıcı, Kayseri’deki ulaşım konforunun hiçbir dünya ülkesinde olmadığını ifade etti.

Türkiye’de ve Dünyada ulaşımın en ucuz olduğu şehirlerden birini göstereceğim size diyerek sözlerine başlayan kullanıcı, ‘Sadece 15 TL gibi bir rakama yani 42 cente şehrin bir ucundan diğer ucuna gidebiliyorsunuz. İnanılmaz bir tramvay hattı kurulmuş’ dedi.  Şehrin bütün ana arterlerine giden tramvay hattını çok beğendiğini dile getirdi.

Aktarma ücretsiz!

Tramvay haritalarında aktarma duraklarının da bulunduğunu ifade eden kullanıcı, ‘Dünya’nın birçok yerinde aktarma yapmak için turnikeden çıkıp, tekrardan bilet basarak turnikeden geçmeniz gerekiyor. Ama Kayseri’de istasyondan çıkmadan başka bir araca tekrar aktarma yapabiliyorsunuz. Üstelik otobüs aktarmasında da bu hizmetten faydalanabiliyorsunuz. Bu çok büyük bir kolaylık’ dedi.

Kayseri tramvayındaki konfor dünyada yok!

Tramvayların çok yeni gayet konforlu olduğunu ifade eden kullanıcı, ‘Sıfır sarsıntı ile devam ediyor. Ben dünyanın birçok şehrinde tramvaya bindim. Ama bu kadar konforlu tramvay koltuğu görmemiştim. Koltukların üzerindeki Erciyes Dağı modifi gerçekten zekice. Tramvayların tamamında wifi var. Ve tramvayların içerisinde cihazlarınızı şarj edebileceğiniz alanlar da bulunmakta’ dedi.

Video sosyal medyada kısa sürede yüz binlerce izlenme aldı.

Kayserililer yorumlara koştu!

Sosyal medyada videonun hızlı bir şekilde yayılmasının ardından, Kayserililer yorumlara koştu. Birçok Kayserili videonun çok abartı olduğunu ifade etti. Yorumlarda, ‘Videoyu ironi sandım. Öyleyse komik değilse daha da komik’,  ‘Harika tanıtım yapmış, otobüse göre kesinlikle çok daha rahat’, ’15 liranın 42 cente eşit olması daha büyük bir sorun bence’ gibi ifadelere yer verildi.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?