Dünyaya Yeniden Gelseniz, Eşinizle Tekrar Evlenir Misiniz? Anadolu Haber Sokakta

İlişkiler, kişisel mutluluk ve tatmin açısından büyük bir öneme sahipken, evlilik de hayatın temel taşlarından biri olarak görülüyor. Biz de Anadolu Haber olarak bugün vatandaşlara 'dünyaya yeniden gelseniz eşinizle tekrar evlenmek ister misiniz?' sorunu sorduk.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Dünyaya Yeniden Gelseniz, Eşinizle Tekrar Evlenir Misiniz? Anadolu Haber Sokakta
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlişkiler, kişisel mutluluk ve tatmin açısından büyük bir öneme sahipken, evlilik de hayatın temel taşlarından biri olarak görülüyor. Eş seçimi, bireylerin hayatlarındaki en önemli kararlarından biri olarak kabul ediliyor. Bu karar, kişisel ilişkilerin ve evliliğin anlamını ve değerini doğrudan etkiliyor. İyi bir eş seçimi, uzun süreli ve anlamlı bir ilişki için temel oluşturarak, hem bireysel hem de ortak yaşam kalitesini artırıyor. Biz de Anadolu Haber olarak bugün vatandaşlara ‘dünyaya yeniden gelseniz eşinizle tekrar evlenmek ister misiniz?’ sorunu sorduk.

İşte cevaplar;

Bir vatandaş, 6 yıllık evli olduğunu belirterek; ‘Dünyaya yeniden gelsem, onunla yine birlikte olmak isterdim. Hatta 6 yıl değil, 10 yıl önce evlenmek isterdim’ dedi.

‘Hep rahat ettim’

52 yıldır evli olan bir vatandaş, şu ifadelere yer verdi; ‘52 yıllık evliyim. Dünya ya yeniden gelsem yine eşimle evlenirdim. Yanımda, kayınvalidem ve kayınbabam yoktu. Hep rahat ettim.’

‘Hiç evlenilecek durum yok’

Eşiyle yeniden evlenmek istemediğini söyleyen bir vatandaş; ‘55 yıllık evliyim. Dünyaya yeniden gelsem, eşimle evlenmek istemezdim. Dünyanın haline bakıyorum, hiç evlenilecek durum yok’ ifadelerini kullandı.

‘Yine onunla evlenirim’

Eşini çok sevdiğini vurgulayan başka bir vatandaş ise; ‘32 yıllık evliyim. Eşimi çok seviyorum. Yine onunla evlenirim. Bu zamanda eşimden memnunum. Benim eşim evine sadık bir adam.