DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

Kayserispor için iyi başlayan sezon kâbus gibi geçmeye devam ediyor. Büyük umutlarla çıkılan Galatasaray maçında da futbol ve skor hüsrana uğrattı.

DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

Milli araya kötü girdi...
 
Kayserispor için adeta rüya gibi başlayan 2018-2019 sezonu kabus gibi geçmeye devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, büyük umutlar, yeni başlangıç için çıktıkları Galatasaray karşısında hem sergiledikleri futbolla hem de aldıkları 3-0'lık yenilgiyle hayal kırıklığı yarattılar. Derbi sonrası kaosa giren yedi as oyuncusundan yoksun Kayseri'ye gelen, hafta içerisinde Şampiyonlar Ligi'nde Schalke'ye mağlup olan Galatasaray'a adeta Kayserispor futbolu ve yenilgisiyle can suyu olurken, kendisi içinde kötü günlerin sürmesine sebep oldu.
 
Pozisyon dahi bulamadı...
 
Ankaragücü deplasmanında olduğu gibi Galatasaray karşısında da kaleyi bulan ilk şut gol oldu. Eksik, moralsiz ve demorolize olmuş Galatasaray karşısında futbol, mücadele olarak etkisiz kalan, 90 dakikayı neredeyse pozisyona girmeden tamamlayan Kayserispor'un düşüşü sürüyor. İlk milli araya Fenerbahçe zaferi, ikinci milli araya Rize beraberliğyile giren Kayserispor üçüncü milli araya ise Galatasaray yenilgisiyle girdi. Ortaya konulan, futbol, sergilenen mücadele ve alınan farklı yenilgi gelecek adına tehlike çanlarının daha sert çalmasına sebep oldu. > Muhammed Kösedağ