Ebeveynler dikkat: Çocuklarınızı buraya götürmeyi unutmayın!

Kocasinan Belediyesi tarafından Türkiye'de ilk olan ve onlarca çeşit kedinin yer aldığı Küçük Dostlar Kedi Kasabası ziyaretçi akınına uğruyor. Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, özellikle çocukların alanda keyifli vakit geçirdiğini söyledi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ebeveynler dikkat: Çocuklarınızı buraya götürmeyi unutmayın!

Kocasinan Belediyesi tarafından Kayseri’de bir ilk olarak hayata geçirilen ve 15 farklı kedi türünün bulunduğu Küçük Dostlar Kedi Kasabası onlarca ziyaretçiyi ağırlıyor. Özellikle çocukların gözdesi olan kedi kasabası tebessüm ettiriyor.

Kocasinan Belediyesi Ahmet Çolakbayrakdar'ın projelerinden biri olan Kedi Kasabası ilgi görüyor. 15 farklı kedi türünün olduğu alanda kediler adeta otel konforuyla yaşıyor.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kedi kasabasında vakit geçiren çocukları sosyal medya hesabından paylaşarak, 'Kedi Kasabası Kocasinan'da her can kıymetlidir. Evlatlarımızın küçük dostlarımızla keyifli vakit geçirmeleri, sevgi dolu anılar biriktirebilmeleri için en güzel durak burası.' ifadelerini kullandı.