Ebeveynler dikkat: Kıyafetler geri toplatılıyor!

Hollanda'nın ünlü toptan mağazası Wibra alarma geçti. Mağazada satılan bazı çocuk kazakları boğumla tehlikesi nedeniyle geri çağırıldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Ebeveynler dikkat: Kıyafetler geri toplatılıyor!

Hollanda'da geniş ürün yelpazesine sahip mağaza zinciri Wibra, geçtiğimiz ay satışa sunduğu bazı çocuk kazaklarını toplatma kararı aldı.

Boğulma riski var!

Hollanda'nın ünlü perakende mağazası Wibra bazı çocuk kazaklarını boğulma riski taşıması nedeniyle geri çağırdığını duyurdu.

Mağaza iki bebek kazak modelindeki yaka düğmelerinin kopması ve küçük parçaların oluşturabileceği tehlikelere karşı müşterilerine uyarıda bulundu.

Firma'dan yapılan açıklamada, kazaktaki kopabilecek parçaların çocukların yutma riski olması ve bu durumun boğulmaya yol açabileceği belirtildi. Şirket bu nedenle bu ürünü satın alan müşterilerin haberi alır almaz mağazaya geri getirmelerini talep etti.

Ebeveynler dikkat: Kıyafetler geri toplatılıyor!

İşte geri çağrılan ürünler!

Söz konusu düğmeli yakaya sahip ürünler, 74-86 beden Baby erkek çocuk kazağı (ürün numarası 2189.0408) ve 50-68 beden Newborn kazağı (ürün numarası 2189.0407) olarak belirtildi.

Bej ve yeşil renkteki bu kazaklar, yeşil (renk kodu 212) ve bej (renk kodu 221) 9 Eylül ile 30 Eylül 2024 tarihleri arasında müşterilerin beğenisine sunulmuştu.

Ebeveynler dikkat: Kıyafetler geri toplatılıyor!

Wibra çağrı yaptı!

Wibra, kazakların yasal güvenlik standartlarını karşılamadığını belirterek ürünleri çocuklardan uzak tutma çağrısında bulundu. Müşteriler, kazakları mağazalara geri getirerek, ürün iadesi yapabilecek.

*Fotoğraf: Kamu Son Haber