Eğin: Düşme korkusunu hiç yaşamadık

Kayserispor yönetimi, İstanbul'da oynanan Pendikspor maçında tam kadro yer aldı. Sarı-Kırmızılı takımın genç yöneticisi, kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, galibiyeti Kayserispor Taraftarı Kapalı Kale'ye armağan ettiklerini söyledi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberde...

Eğin: Düşme korkusunu hiç yaşamadık

Kayserispor yönetimi, tam kadro Pendikspor deplasmanında hazır bulundu.

Basın sözcüsü Samet Koç, Kayserispor Yönetim Kurulu üyesi İsmail Eğin ve yine Kayserispor yöneticisi Mehmet Yay, her deplasman maçında olduğu gibi yine şehrin en büyük marka değerinin formasını hediye etti. İstanbul’da yaşayan Kayserililer, Kayserispor’u, Pendikspor maçında destekledi.

Eğin: Düşme korkusunu hiç yaşamadık

İsmail Eğin, 2-1 galibiyetle sonuçlanan maç bitiminde konuştu. Kayserispor yönetimi olarak düşme korkularının olmadığının altını çizen Eğin, ‘Kayserispor’un galip gelmesi bizleri sevince boğdu. Yönetim olarak düşme korkusunu hiç yaşamadık. Pendikspor maçında da yine aslanlar gibi mücadele ettik. Zor bir maç oldu, ama kazanmasını bildik. Kapalı Kale Taraftarımız da bizleri yalnız bırakmadı. Galibiyeti onlara hediye ediyoruz. Karagümrük maçını da kazanarak, galibiyet serisi yakalamak istiyoruz’ diye konuştu.

Eğin, maç bitiminde Kayserispor formalarını hediye etti.