Eğitim Bir-Sen: 8547 Kere Teşekkürler!

Eğitim Bir-Sen Kayseri'de 8547 üyeye ulaştığını açıkladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Eğitim Bir-Sen: 8547 Kere Teşekkürler!

Eğitim Bir-Sen Kayseri'de 8547 üyeye ulaştı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, '​Hiçbir sendikayı rakibimiz görmüyor, bütün sendikaları hak mücadelesinde farklı bir bakış açısı olarak görüp var oluşlarını hayâti buluyoruz' ifadelerine yer verildi.

Eğitim Bir-Sen’in açıklamaları ise şu şekilde; ‘Suyu bulandırmak için sabah akşam çalışanlara, bizden görünüp bizim gibi davranmayanlara, bir üye almak için her türlü yalana, dolana, iftiraya ve algıya sarılanlara, sabah söylediği ile akşam söylediği birbirini tutmayanlara, amaca ulaşmak için her yolu mübah görenlere, eğitim çalışanları adına yetkili olduğu dönemlerde hiçbir kazanım elde edemeyip, her türlü kazanımımızı sahiplenerek üye devşirmeye çalışanlara inat, alınterimizin karşılığını üye sayımızı artırarak aldık.

Eğitim Bir-Sen: '8547 Kere Teşekkürler!

Çünkü biz kazanmak için değil, kazanımlarımız için mücadele ettik. İlimizdeki okul ve kurumlarda görev yapan sendika üyelerimiz, karşılarında daima bir çözüm muhatabı buldu. Sahte nezaketten, yapay cümlelerden uzak, sahanın somut gerçekleriyle yüzleşerek yürüdük. Olumsuz gündemlere takılı kalmadık. Üyelerimizin eğitimle ilgili gerçek taleplerine odaklandık. Sendikamızın bütün organları ve üyelerimizle sürekli istişare halinde olduk. Aşırılığın her çeşidinden kaçındık, İtidâli gözettik. Sendikamızın yol gösterici liderliğine hürmet eden tüm arkadaşlarımızla, istisnasız tüm üyelerimizle iletişim kanallarımızı açık tuttuk.

​Hiçbir sendikayı rakibimiz görmüyor, bütün sendikaları hak mücadelesinde farklı bir bakış açısı olarak görüp var oluşlarını hayâti buluyoruz. Hiçbir sendika ayrımı gözetmeden kurumlarımızda ortak aklı, uzlaşıyı, hoşgörüye dayalı anlayışları desteklemeye devam ettik ve devam edeceğiz. Yetkili sendika olarak sadece kendi üyelerimizin değil, hizmet kolumuzdaki bütün çalışanların haklarını korumak, kazanımlarını takip edip yeni kazanımlar elde etmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

​1992 yılının 14 Şubat’ında birlerle yola revan olup, birlik ve beraberlik içerisinde, inanmış ve adanmış dava adamlarının kurduğu Sendikamızın cesametini daha da büyütmek, güveni güce, yetkiyi etkiye dönüştürmek için emek veren şube yönetim kurulu üyelerimize, ilçe başkanlarımıza, ilçe yönetim kurullarımıza, kadın komisyonlarımıza, iş yeri temsilcilerimize ve tüm üyelerimize yürekten teşekkür ediyoruz. Adımlarımızı bereketlendiren Mevla’mıza sonsuz şükürler olsun. Allah (cc) sizleri var ve bahtiyar etsin. Selam osun bizden güzel dünyaya, selam olsun sonsuz güneşe, aya, selam olsun mazlum ve masum coğrafyaya…’