Ekmekte Zam Kayseri'ye Dayandı!

Son günlerde art arda gelen zamlardan ekmek de nasibini aldı. Yeniçubuk'ta ekmeğe gelen zam, 'Kayseri'ye de zam gelecek mi?' sorusunu akıllara getirdi. Ekmekte zam Kayseri'ye kadar dayandı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Ekmekte Zam Kayseri'ye Dayandı!

Türkiye’de yaşanan yüksek enflasyon sebebiyle birçok ürüne art arda zamlar geliyor. Yeniçubuk’ta ekmeğe yapılan zam, 'Kayseri’de zam kapıya dayandı' yorumlarını beraberinde getirdi.

Temmuz ayının ortalarından itibaren farklı şehirlerde ekmek fiyatlarına zam geldi. Fırıncıların talepleri doğrultusunda gelen zamların açıklamaları, kentlerin Fırıncılar Odası tarafından yapılıyor. Farklı şehirlerde ekmek fiyatlarına gelen zamlar vatandaşlar tarafından sık sık takip ediliyor. Fırıncılar Odası’nın yanı sıra, halk ekmek fiyatlarına da değişiklik olması halinde vatandaşlar sosyal medya ve haber kanallarından bilgilendiriliyor.

Ekmekte Zam Kayseri'ye Dayandı!

Türkiye’nin dört bir yanında ekmeğe zam haberleri gelmeye devam ederken, yeni yaşanan gelişme ile zam Kayseri’ye kadar dayandı. Kayseri’ye 1 saat uzaklıkta bulunan Sivas’a bağlı Yeniçubuk ilçesinde ekmeğe zam geldi. Gelen zamla birlikte Yeniçubuk’ta ekmeğin adet fiyatı 9 TL oldu.

'Zam Kayseri’ye kadar dayandı' yorumu yapan vatandaşlar, Kayseri’de bir fiyat güncellemesi olup olmayacağını merak ediyor.