Eller öpüldü yola düşüldü- Dikkat çile başladı!

Kurban Bayramı'nın sona ermesiyle birlikte 9 günlük tatilden yararlanamayan vatandaşlar için tatil dönüşü başladı. Uzun kuyruklar oluşturan trafik çilesi başladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Eller öpüldü yola düşüldü- Dikkat çile başladı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kurban Bayramı’nın sona ermesiyle birlikte 9 günlük tatilden yararlanamayan vatandaşlar için tatil dönüşü başladı. Uzun kuyruklar oluşturan trafik çilesi başladı. Kurban Bayramı’nın sona ermesiyle birlikte bayramı sevdikleriyle birlikte geçirmek için memleketine gidenler veya bayramı fırsat bilip tatil yapanların geri dönüş yolculuğu başladı.
Eller öpüldü yola düşüldü- Dikkat çile başladı!
15 Haziran’da başlayan 9 günlük kurban bayramı tatili özel sektör çalışanları tarafından kullanılamadı. Özel sektör çalışanları bu izinden yararlanamayarak geri dönüş yolculukları başladı. Hemen hemen her bölgede yoğunluk yaşanırken uzmanlar sürücülerin dikkatli olması konusunda uyarılarda bulundu. Sıcak havanında etkisi ile aceleci davranmamak gerektiğinin altını çizen uzmanlar emniyet kemerinin hayat kurtaracağı uyarısında da bulundular.
Öte yandan Kamuda çalışan tatilcilerin ise resmi tatilleri Pazar günü sona erecek olması nedeniyle bu hafta sonu aynı yoğunluğun yaşanması öngörülüyor.