Emekliler Müjde! 5 Gün Ücretsiz Konaklayabilirsiniz…

Emekliler için harika bir haber var! KYK yurtları yaz aylarında emeklilerin ücretsiz konaklaması için açılıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haberde…

Emekliler Müjde! 5 Gün Ücretsiz Konaklayabilirsiniz…

Emekliler için güzel haberler art arda veriliyor. Bu defaki müjdeli haber ise emeklilerin ücretsiz konaklama imkânı ile ilgili. Emeklilerin ücretsiz tatil yapabilmesi ve şehir dışı planlarını rahat bir şekilde yapabilmesi için temmuz ve ağustos aylarında belirli tarihlerde KYK yurtlarında 5 gün boyunca ücretsiz konaklama imkânı oluştu.

Emekliler Müjde! 5 Gün Ücretsiz Konaklayabilirsiniz…

Peki, emekliler 5 gün ücretsiz konaklama için nasıl başvuru yapacak?

Başvurular, e-Devlet üzerinden veya ALO GSB hattı aracılığıyla yapılabilecek. E-Devlet'ten başvuru yapacak olan vatandaşların arama motoruna ‘konaklama’ yazarak ön başvuru formunu doldurup başvuru yapabilirler.

Konaklama yapabileceğiniz şehirlerin listesi ise şu şekilde: Bitlis, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Hakkari, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Bayburt, Karaman, Batman, Şırnak, Bartın.