Emeklilere Binlerce Liralık Promosyon- İşte Rakamlar…

Emeklilere yapılan maaş düzenlemesinin ardından en düşük emekli maaşı 12.500 TL'ye yükseldi. Maaş tutarına göre bankalar tarafından verilen promosyon miktarları ise birbiri ile yarışıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber, Kayseri haberlerinde…

Emeklilere Binlerce Liralık Promosyon- İşte Rakamlar…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Emekli maaşlarına yapılan düzenleme ile en düşük emekli maaşı 12.500 TL'ye yükseltildi. Yapılan düzenlemenin ardından emekli maaş tutarına göre alınan promosyonlarını güncellemek isteyen emekliler araştırmaya başladı. 

Promosyon Nedir?

Promosyon genel bir tanımla maaşını belirli bir süre içerisinde aynı bankadan almayı taahhüt edenlere bankalar tarafından verilen karşılıksız tutar olarak tanımlanıyor. Emekli maaşlarına göre alınan bu tutar bankalara göre değişkenlik gösteriyor.

Emeklilere Binlerce Liralık Promosyon- İşte Rakamlar…

İşte Rakamlar;

Ziraat Bankası, Halk Bankası, Vakıf Bank emekli maaşı miktarına göre 12.000.TL’ye kadar nakit promosyon ödemesi gerçekleştiriyor. 

Garanti Bankası ve Ak Bank 3 yıl süreyle emekli maaşını kendi bankaları üzerinde almayı taahhüt eden emeklilere 15.000 TL’ye varan nakit promosyon ödemesi gerçekleştiriyor. 

ING Bank ise emekli maaşını kendisinden almayı taahhüt eden emeklilere 18.000 TL’ye varan nakit promosyon imkânı sunuyor.

Katılım bankalarında da promosyon imkânı sunuluyor, Kuveyt Türk 12.000 TL’ye kadar Türkiye Finans 14.500 TL’ye kadar emeklilere nakit ödeme yapıyor. 

İş Bankası 12.000 TL, Denizbank 12.000 TL, Şeker Bank 12.000 TL tutarında kendisine başvuran emeklilere maaş tutarı oranı kadar promosyon ödemesi gerçekleştiriyor.

Promosyon ödemesinin yanı sıra bankalar maaşlarını almayı taahhüt eden emeklilere aidatsız kredi kartı, yüksek faiz imkânı, masrafsız bankacılık ve bir takım ödül programları ile artı imkanlar sunuyor. 

Promosyon Daha Önce Aldım Nasıl Güncellerim?

Daha önceki maaş tutarı üzerinden promosyonları alan kişiler aldıkları sürenin düşülmesiyle oluşan farkı bankaya iade etmesi gerekiyor. Ardından yeniden başvuru yapılmasıyla yeni promosyon tutarı emeklilerin hesabına yatırılıyor.