Emeklilere Yüzde 20 İndirim!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2024 yılını Emekliler Yılı olarak ilan etmesinin ardından emeklilere indirim haberleri de art arda gelmeye başladı. Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu emeklilere yüzde 20 indirim uygulanacağını duyurdu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Emeklilere Yüzde 20 İndirim!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2024 yılını Emekliler Yılı olarak ilan etmesinin ardından emeklilere indirim haberleri de art arda gelmeye başladı. Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu emeklilere PTT Kargo’da yüzde 20 indirim uygulanacağını duyurdu. Bu indirimden tüm emekliler faydalanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, PTT’nin emeklilere yönelik yüzde 20 indirim kampanyası başlattıklarını duyurdu. Bütün emekli vatandaşların kargo indirim kampanyasından yararlanabileceğini ifade eden Bakan Uraloğlu, ‘Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2024 yılının Emekliler Yılı olarak ilan edilmesinin ardından 2024 Emekliler Yılı-Türkiye Yüzyılı’nın Emektarları projesi ile önceden düzenlemiş olduğumuz kargo kampanyasının kapsamını genişleterek tüm emeklilere yönelik yeni bir kampanya başlattık’ dedi.

Emeklilere Yüzde 20 İndirim!