Emekliye müjde! Kabine Toplantısı'nda açıklanacak- Kabine Toplantısı ne zaman?

Milyonlarca emeklinin beklediği emekli maaşı zammıyla ilgili müjde geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuyla yakından ilgilendiklerini belirterek memur ve emekli maaşı ile ilgili müjdenin Kabine Toplantısı'nda verileceğini söyledi. Peki Kabine toplantısı ne zaman? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Emekliye müjde! Kabine Toplantısı'nda açıklanacak- Kabine Toplantısı ne zaman?

Milyonlarca emeklinin beklediği emekli maaşı zammıyla ilgili müjde geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuyla yakından ilgilendiklerini belirterek memur ve emekli maaşı ile ilgili müjdenin Kabine Toplantısı’nda verileceğini söyledi. Peki Kabine toplantısı ne zaman yapılacak?

AK Parti 4. Olağanüstü Kongresi’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emekli ve memurları yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonlarca emeklinin tepkisine yol açan emekli maaşlarıyla ilgili de bir müjde verdi.

Emekliye müjde! Kabine Toplantısı'nda açıklanacak…

Erdoğan, ‘İnşallah bu yıl sonuna doğru özellikle emekli memurlarımızın maaşlarıyla ilgili şu anda bakanlığımız çalışmasını yapıyor ve ilk kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi de inşallah emekli memurlarımıza açıklayacağız’ dedi.

Erdoğan memur ve emeklinin maaşlarıyla ilgili müjdeyi Kabine Toplantısı’nda vereceklerini duyurdu. 

Erdoğan’ın müjdesi sonrası vatandaşların gözü Kabine Toplantısı’na çevrildi.

Peki Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak? 

Son olarak 26 Eylül tarihinde gerçekleşen Kabine Toplantısı sonrası yeni Kabine Toplantısı’nın ne zaman yapılacağı konusu netlik kazanmadı. Ancak toplantının 9 Ekim 2023 Pazartesi yapılması yönünde beklentiler de söz konusu.