Emniyet Müdürü Aydın'ın Yusuf Dikeç Pozu Dikkat Çekti!

Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Paris Olimpiyatları'nda ülkemizi başarıyla temsil eden milli atıcı Yusuf Dikeç'e sosyal medya üzerinden verdiği destekle dikkat çekti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde..

Emniyet Müdürü Aydın'ın Yusuf Dikeç Pozu Dikkat Çekti!

Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Paris Olimpiyatları'nda ülkemizi başarıyla temsil eden milli atıcı Yusuf Dikeç’e sosyal medya üzerinden verdiği destekle dikkat çekti. Yıllarca Jandarma Genel Komutanlığında Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş rütbesinde görev yapan ve Jandarma Gücü Spor Kulübü'nde spor kariyerine devam eden Dikeç, Türk atıcılık sporunun en önemli isimlerinden biri olarak öne çıkıyor. Tabanca kategorisinde yarışan milli sporcu, uluslararası arenada Türkiye’yi başarıyla temsil ederek, Paris Olimpiyatları’nda verdiği etkileyici pozla da geniş bir yankı uyandırmıştı.

Emniyet Müdürü Aydın'dan Yusuf Dikeç Pozu - Dikkat Çekti!

Aydın, Dikeç'in bu başarısını takdir eden bir paylaşımda bulunarak, CANİK TTI Combat silahıyla atış yaptıktan sonra Dikeç’in ünlü pozunu taklit etti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ‘Her Türk gibi Yusuf Dikeç ile gurur duyuyorum. Başarıları daim olsun’ ifadelerini kullanan Aydın, milli sporcunun Türkiye adına büyük bir gurur kaynağı olduğunu vurguladı.