Emre Demir fırtına gibi başladı! 6 maç 4 gol…

Kayserispor'da parladıktan sonra Barcelona II takımına giden ancak beklentileri karşılayamayınca yeniden Türkiye'ye dönen Emre Demir (20), şuanda mücadele ettiği Sakaryaspor'da sezona fırtına gibi bir giriş yaptı. Detaylar haberimizde…

Emre Demir fırtına gibi başladı! 6 maç 4 gol…

Mersin’de oynarken keşfedilip Kayserispor alt yapısına kazandırılan Emre Demir, uzun yıllar Sarı-kırmızılı takımın formasını terlettikten sonra, 2022 yılında Barcelona 2 takımına transfer olmuş ancak İspanya’da tutunamayıp yeniden ülkesinin yolunu tutmuştu. 

2022-2023 sezonunda Barcelona’dan Fenerbahçe’ye bedelsiz transfer olan Emre Demir, Sarı-lacivertli takımda forma giymeden 3 farklı kulübe kiralandı. Önce Samsunspor ardından Ümraniyespor formaları giyen Emre Demir, bu sezon ise Sakaryaspor’a kiralanmıştı.

6 maçta 4 gol, son 3 maçta 3 gol...

Sakaryaspor ile bu sezon 6 maça çıkan Emre Demir, bunların 5’inde ilk 11 başladı. 6 maçta 4 gol atan, son 3 maçta ise üst üste 3 gol kaydeden Emre Demir, Sakarya ekibi tarafından ‘Star Boy’ ve 'Golden Boy' olarak adlandırılıyor. Son 3 maçta Çorum FK, Şanlıurfa ve Ankaragücü maçlarında fileleri havalandıran Emre Demir, adeta yeni bir sayfa açtı.

Emre Demir fırtına gibi başladı! 6 maç 4 gol…

Halen Fenerbahçe’nin futbolcusu olan Emre Demir’in 2027 yılının sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor. 

Kendi rekorunu da kırdı

Emre Demir, bu sezonki performansı ile kendi rekorunu da kırdı. Daha önce oynadığı takımlarda bir sezonda en fazla 3 gol kaydeden Emre Demir, bu sezon henüz 6. haftada 4 gol attı.
 Emre Demir fırtına gibi başladı! 6 maç 4 gol…