Emre Demir Sakaryaspor'da yeniden doğdu - Attıkça atıyor - Spor haberleri

Kayserispor'dan Barcelona'ya transfer olan Emre Demir, hem kendini hem de ligini buldu. Kısa süren Avrupa macerasının ardından Fenerbahçe'ye transfer olan genç yetenek, Sakaryaspor'da adeta küllerinden doğdu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Emre Demir Sakaryaspor'da yeniden doğdu - Attıkça atıyor - Spor haberleri

Kayserispor'dan 2 milyon euroya dünya devi Barcelona’ya transfer olan, ancak umduğunu Avrupa’da bulamayarak yeniden Türkiye’nin yolunu tutan Emre Demir, yeniden hayat buldu.

Kısa süren Avrupa macerasının ardından Fenerbahçe’ye transfer olan Emre Demir, kariyerinde adeta küllerinden doğdu. Sakaryaspor formasıyla attığı gollerle dikkat çeken Demir, taraftarın gönlünde taht kurdu. Süper Lig’de beklentileri karşılayamamasına rağmen Sakaryaspor'da yeniden kanıtlayan Emre Demir, Süper Lig’e göz kırptı.

Tecrübe kazanıyor

Emre Demir, Fenerbahçe’ye transfer olduktan sonra önce Samsunspor, ardından da Ümraniyespor’da kiralık olarak forma giydi. Buralarda beklentileri tam anlamıyla karşılayamayan genç oyuncu bu süreçte yaşadığı zorluklara rağmen tecrübe kazandı..

Emre Demir Sakaryaspor'da yeniden doğdu - Attıkça atıyor - Spor haberleri

Sakaryaspor’da kendini buldu

TFF 1. Ligin 8. haftasında 7 puanla 18. sırada yer alan Sakaryaspor'da forma giyen Emre Demir, takımının attığı 8 golün yarısını ağlarla buluşturdu. Bu performansıyla takımın en etkili oyuncularından biri olan Demir, Sakaryaspor taraftarlarının sevgisini kısa zamanda kazanmayı başardı.

Kayserispor'da yıldızı parlamıştı

Kayserispor’da teknik direktörlüğünü Bülent Uygun’un yaptığı dönemde Süper Lig’de gol atan en genç futbolcu olarak tarihe geçen Emre Demir, Sakaryaspor'da da başarılı bir dönem geçiriyor. Kayserispor'da yıldızı parlayan Emre Demir, 10 yaşında Mersin'den tranfer olmuş ve 'Yerli Messi' olarak tanınıyordu.