'En iyi terörist, ölü teröristtir'

Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, Kayseri'de defnedilen İbrahim Gökçek'in cenazesiyle ilgili açıklamasında, 'En iyi terörist, ölü teröristtir.' dedi.

'En iyi terörist, ölü teröristtir'

Yavuz, konuyla ilgili yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"BİZİM GÖZÜMÜDE TERÖR DESTEKÇİSİ"

"İstanbul'da terör örgütü DHKPC’nin talimatı ile açlık grevi yapan sözde sanatçı İbrahim Gökçek 323.günün sonunda terör sempatizanlarının taleplerini duyurabilmek için ölmüştür.
Kendisi ne kadar sanatçıyım desede eylemleri ve söylemleri ile bizim gözümüzde terör destekçisidir. Ölümü bir sıkıntı ,ölüsü bir sıkıntı...
Ölümünü emreden terör örgütü mensupları İstanbul’da ceseti üzerinden eylem yaptılar.
Vasiyeti üzerine doğum yeri olan Talas’a gömülmek istemesi buraya getirilmesine sebep olmuştur ama aynı zamanda bu durum şehit ailelerimizi , gazilerimizi ve bizleri derinden üzmüştür. Duyarlı vatandaşlarımızın haklı olarak tepki göstermesi bizim gibi milli hassasiyetlerindendir.
Birer ferdi olmaktan onur duyduğumuz TÜRKİYE CUMHURİYETİ büyük ve güçlü bir devlettir. Dış ve iç mihrakların destekleri ile cennet vatanımızda terör eylemleri yaparak Kahraman askerimize polisimize kurşun sıkanlar zor durumda kaldıklarında hak arama adına ölümü tercih ettirilerek maşa olarak kullanırlar."

"ÖLÜLERİ BİLE DERT"
"Terörle mücadele konusunda çok deneyimli olan devletimiz bir avuç çapulcuya pirim vermez, birlik ve beraberliğimizin bozulmasına da izin vermez. Bizleri üzen bu tip terör eylemlerin destek bulup polislerimize karşı eylem yaparak devletimiz alehinde sologan atmaları Devletimizin ekmeğini yiyip de inkar edenlere hadlerinin bildirilmesini istiyoruz. Bu tip hainleri korumak onların ölülerinin güvenliğini almak devletimizin güvenlik güçleri tarafından tedbirler alınarak leşleri toprağa verilmektedir. Dedim ya bunların ölümü bir dert ölüsü bir dert her şekli ile bunların üstesinden gelerek kirli emellerini gerçekleşmesine müsade etmiyerek terör örgütünün reklamının yapılması engellenmiştir."

"ŞEHİT AİLELERİMİZİN ÜZÜLMESİNE İZİN VERMEYİZ"

"Açlık greviyle ölümü tercih eden ve maalesef layık olmasada T.C vatandaşı olan bu şahıs yine devletin kurumları tarafından gömülmüştür. Devletimizin ve devlet adamlarımızın şehitlerimizin kemiklerini sızlatacak ve bizleri üzecek hiç bir davranışta bulunmayacağına inancımız tamdır.Şehit ailelerimizin ve kahraman gazilerimizin üzecek hiçbir şeye müsade etmeyiz.Tüm haklarını ve hassasiyetlerini savunmak bizim görevimizdir."

Haber Merkezi