En ucuzu Konya'da!

Süper Lig'in 2024-2025 sezonu kombine fiyatları açıklandı. Kayserispor'un en pahalı kombinesi 9500 TL, en ucuz kombinesi ise 2200 TL. Konyaspor'da en ucuz kombine 800 TL, Fenerbahçe'de ise en pahalı kombine 325 bin TL. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de.

En ucuzu Konya'da!

Süper Lig’in başlamasına 5 gün gibi kısa bir zaman kaldı. Toplamda 38 haftalık heyecan bu hafta Galatasaray ile Hatayspor arasında oynanacak olan karşılaşma ile başlıyor.

En ucuz kombine 2200 TL olarak açıklandı

Kayserispor, bu sezon çok daha başarılı bir süreç geçirmek için sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılı takımın en büyük güvencesi hiç şüphesiz taraftar desteği olacak. Yönetim, bu yıl taraftar desteğini daha çok arkasında görmek için kombine bilet fiyatlarını uygun tuttu. Kayserispor’da, 2024-2025 sezonu için kombine bilet fiyatlarını açıkladı. Sarı-Kırmızılı takımın en pahalı kombinesi 9500 TL olarak belirlenirken; en ucuz kombine fiyatı ise 2200 TL olarak açıklandı.

En ucuzu Konya'da!

En pahalısı Fenerbahçe'de

Süper Lig'deki diğer takımların kombine fiyatları da dikkat çekiyor. En ucuz kombine fiyatı 800 TL ile Konyaspor oldu. En pahalı kombine ise 325 bin TL ile Fenerbahçe oldu. Bu fiyatlar, kulüplerin stadyum kapasite durumlarına göre değişiklik gösteriyor. Kayserispor Taraftarı Kapalı Kale, Kuzeyt Alt Tribününde tüm kombineleri alarak takımına yeni sezon öncesi desteğini sürdürdü.