Enerjinizde, kalbinizde, adınızda...

Erciyes Anadolu Holding, 3 farklı sponsorluk ile destek verdiği Kayserispor'a hazırladığı video klip ile başarılar diledi. Holding, sponsor olmaktan gurur duyduğunu belirterek, her zaman Kayserispor'un yanında olacaklarını da vurguladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Enerjinizde, kalbinizde, adınızda...

Binlerce insana iş imkanı sağlayan ve milyarlarca lira ihracatla Kayseri ekonomisine katkı sağlayan Erciyes Anadolu Holding, hemen her sezon Kayserispor'a verdiği büyük desteklerle de dikkat çekiyor. Bu sezon da Kayserispor'da 3 farklı sponsorluk ile destek verecek olan holding, paylaştığı video ile Kayserispor'a yeni sezonda başarılar diledi.

Enerjinizde, kalbinizde, adınızda...

Bu sezon RHG Enertürk Enerji ismiyle ile stat sponsoru olan Erciyes Anadolu Holding, İstikbal ismiyle göğüs sponsporu ve Mondihome ile de isim sponsoru oldu.

Enerjinizde, kalbinizde, adınızda...

Sosyal medyada paylaştığı video ile de Kayserispor'a desteklerin süreceğini belirten Erciyes Anadolu Holding, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Futbol milyonları bir araya getiren, bizlere bir aile olduğumuzu hatırlatan, herkese ait bir tutkudur. Bizler de Erciyes Anadolu Holding ailesi olarak şehrimizin gururu Kayserisporumuz’a 2023 - 2024 Süper Lig sezonunda Mondihome @mondimobilya markamız ile isim sponsoru olduğumuzu duyurmaktan gururluyuz! Geçmişte olduğu gibi bugün de Kayserisporumuz’un yanında olmaya kararlıyız. Kayseri Şehir Stadyumumuz’da enerjimiz @RHG_Enerturk, formamızın üstünde, kalbimizde @istikbal ve şimdi de ismimizde @mondimobilya ile yeni sezonda Mondihome @KayserisporFK'a başarılar dileriz."