Engin Polat için şok iddia! - Birini mi vurdurdu?

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda 'bazen günlük 750 bin lira harcıyorum' diyen Dilan Polat ve eşine sıkça yaptığı sürprizlerle adından sıkça bahsettiren Engin Polat bu defa 'tetikçi tutarak birini vurdurdukları' iddiasıyla gündeme geldi.

Engin Polat için şok iddia! - Birini mi vurdurdu?

Sosyal medyada yaptıkları sürprizlerle, güzellik merkezleriyle ve yardımlarıyla  adlarından sıkça bahsedilen Polat ailesi bu defa 'kara para aklama', 'vergi kaçırma' ve son olarak 'tetikçi tutarak birini vurdurma' iddialarıyla gündeme geldiler.

2017 yılında Polat ailesinin babası olan Sezgin Polat’a 500 bin TL  borç para verdiğini iddia eden Halil İbrahim Kalkan, katıldığı bir programda kendisine sanatçı olan Banu Parlak'ı vurması karşılığında parasını geri vereceklerini söyledi. Banu Parlak'ı vurmayı kabul etmeyen Kalkan ‘Banu hanımı vurmadığım için ben vuruldum' dedi.

Çocuklarının gözünün önünde kurşunlandığını iddia eden Kalkan ‘Çocuğumla markete gitmiştim dönüşte komşularımla konuşurken Engin Polatın selamı var diyerek  arkamdan bacağıma 3-4 el ateş ettiler. Ayağıma gelen 1 kurşun kemiğimi parçalamış. Bir kurşun da komşumu sıyırmış. Ben bu olaydan önce kendilerine ulaşmaya çalıştım Instagram üzerinden ama Engin Polat hakaret ederek beni engelledi.’ dedi. 

Hesabı kapatılan Dilan Polat'ın ise tedavi için hastaneye kaldırıldığını, eşi Engin Polat sosyal medya hesabından paylaştı. 

Engin Polat için şok iddia! - Birini mi vurdurdu?