Erbakan, Eylül'de Kayseri'de

Yeniden Refah Partisi'nin Temmuz ayı il divan toplantısına sesli olarak bağlanan Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, Eylül ayı içerisinde Kayseri'ye geleceğini söyledi.

Erbakan, Eylül'de Kayseri'de

YRP İl Başkanlığı Ağustos ayı il divan toplantısına Genel Başkan Fatih Erbakan görüntülü olarak bağlandı. Temmuz ayı il divan toplantısına da sesli olarak bağlanan Erbakan, Kayseri teşkilatına verdiği önemi yineledi. Son toplantıda bir duyurusu da olan Genel Başkan Fatih Erbakan, “Eylül ayı içerisinde inşallah Kayseri’de olacağız” dedi.

Bu kapsamda YRP İl Teşkilatı hazırlıklara başladı. Ziyaretle ilgili yapılacak çalışmalarla alakalı bir komisyon kuran İl Başkanı Önder Narin, her şeyin planlanmasını ve hazırlanmasını istedi. Ziyaretin 3 gün olabileceğini belirten Başkan Narin, “Dolu dolu geçecek bir program istiyorum. Hem şehrimize hem de partimize yakışan bir program olmalı. Erbakan soyadının büyüklüğünü, anlamını ve önemini herkes biliyor o yüzden aksilik istemiyorum” ifadeleriyle teşkilata talimat verdi.

>>Kurumsal Haber