Erciyes Anadolu Holding'de ilk satış gerçekleşti! İşte o firmanın yeni sahibi...

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, Doqu Home firmasının satışının gerçekleştiğini duyurdu. Firmanın yeni sahibi kim oldu? Detaylar haberimizde...

Erciyes Anadolu Holding'de ilk satış gerçekleşti! İşte o firmanın yeni sahibi...

Erciyes Anadolu Holding'in tekstil firmaları olan Weavers, Doqu Home, Gümüşsuyu Halı ve Vellteks daha önce ihale yoluyla satışa konulmuştu. 

İhale süreci, 5 Mart'ta Weavers ile başladı ve sırasıyla 8 Mart'ta Doqu Home, 12 Mart'ta Gümüşsuyu Halı ve 13 Mart'ta Vellteks Tekstil için gerçekleştirildi.

Doqu Home için muhammen bedel üzerinde geçerli bir teklif alınırken, diğer firmalar için tekliflerde uygun şartlar sağlanamadı.

Doqu Home için, TMSF fon kurulu ve Rekabet kurumunun satışın uygun olduğuna karar vermesi sonrasında ihaleyi alan firma ihale bedelini peşin olarak ödedi ve bugün itibariyle şirketin yeni sahibi oldu. 

Ertekin satışı sosyal medyadan duyurdu

Sosyal medya hesabından satışı duyuran Ertekin, '13 Mart 2024 tarihinde Doqu Home için muhammen bedel üzerinde geçerli bir teklif aldığımızı ve Doqu Home'un satışı için önümüzdeki dönemde TMSF ve Rekabet Kurulu’nun onay süreçlerinin işleyeceğini aşağıdaki basın bülteni ile duyurmuştuk.

TMSF fon kurulu ve Rekabet kurumunun satışın uygun olduğuna karar vermesi sonrasında ihaleyi alan firma ihale bedelini peşin olarak ödemiş ve bugün itibarı ile Kayseri Ticaret Sicil gazetesinde Doquhome ihaleyi alan şirket adına tescil edilmiştir. Hayırlı uğurlu olsun.

Erciyes Anadolu Holding'de ilk satış gerçekleşti!

25 Haziran’da yapılan Mondihome ihalesinde tekliflerde uygun şartlar sağlanamamıştır. Mondihome için ileri bir tarihte tekrar ihaleye çıkılması planlanmaktadır.' ifadelerine yer verdi.

Erciyes Anadolu Holding'de ilk satış gerçekleşti!

Doqu Home kime satıldı?

CEO Alpaslan Baki Ertekin'in paylaşımında Kayseri Ticaret Sicili Müdürlüğü'ne göre, 'Doqu Home Tekstil firması, Türkiye Cumhuriyeti uyruklu Anadolu Güç Birliği Holding Anonim Şirketi'dir' denildi.