Erciyes Anadolu Holding Firması Dünya Sıralamasında!

Erciyes Anadolu Holding başarılarına başarı katmaya devam ediyor. Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin 'Boyteks' Firması'nın dünya sıralamasına girdiğini duyurdu! Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Erciyes Anadolu Holding Firması Dünya Sıralamasında!

Erciyes Anadolu Holding başarılarına başarı katmaya devam ediyor. Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin ‘Boyteks’ Firması’nın ihracat ilk 1000 listesinde 343. sırada yer aldığını duyurdu.

Kayseri’nin devlerinden Erciyes Anadolu Holding’in tekstil sektöründeki yatırımı olan Boyteks, iplikten kumaş üretime kadar bütün üretimleri gerçekleştiriyor. Sahip olduğu tam entegre tesisleriyle dünyanın en büyük yatak kumaşı üreticilerinden biri olan Boyteks, endüstriyel tekstilin küresel ölçekte lider markalarından biri olarak ön plana çıkıyor.

Korona döneminde dünyanın virüse karşı etkili ilk kumaşını üreten ve bu özel kumaşla ürettiği maskelerle aşılama süreci başlayana kadar büyük bir hizmet vermiştir. Dünya’nın 130 ülkesinde yatak üreticilerine yatak kumaşı üreten, Boyteks, ihracat ilk 1000 listesinde 122 basamak birden yükselerek 343. sırada yer aldı.

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, yaptığı sosyal medya paylaşımı ile Boyteks firmasını kutladı. Ertekin açıklamasında; ‘Dünya’nın 130 ülkesinde yatak üreticilerine yatak kumaşı üreten, inovatif ürünleri ve her yıl aldığı patentlerle göğsümüzü kabartan Boyteks ihracat ilk 1000 listesinde 122 basamak birden yükselerek 343. sırada yer aldı. Boyteks, bundan sonrada tüm dünyada yatak kumaşı sektöründe takip edilen ilk’lerin şirketi olmaya devam edecek’ ifadelerinde bulundu.