Erciyes Anadolu Holding'in en büyük şirketi de satışta!

Kayseri'nin en önemli kuruluşlarından Erciyes Anadolu Holding'in en büyük şirketi de satışa çıktı. Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin detayları duyurdu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Erciyes Anadolu Holding'in en büyük şirketi de satışta!

Kayseri’de TMSF bünyesinde satış süreci devam eden Erciyes Anadolu Holding’in en büyük şirketi de satışa çıktı. Gece yarısı Resmi Gazete’de yayımlanan kararı holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin duyurdu. Alpaslan Baki Ertekin şirket satışını, ‘Amiral gemimiz satışa çıktı’ şeklinde paylaştı.

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, holding bünyesinde faaliyet gösteren Hes Kablo’nun satışa çıkarıldığını duyurdu. Ertekin açıklamasında taliplerin dikkat etmesi gereken tüm detayları duyurdu.

22 Milyar muhammen bedelle satışa çıktı!

Duyuruya göre, şirket için teklifler kapalı zarf usulü ile alınacak olup son teklif verme tarihi olarak ise 26 Ağustos 2024 saat 16:30 olarak belirlendi. Başvuruların TMSF’ye yapılacağı bildirildi. Şirket 22.000.000.000 (22 milyar) muhammen bedelle satışa çıktı.
Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin X platformundan yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi, ‘Holdingimizin amiral gemisi, İSO 500’e göre Türkiye’nin en büyük 91. sanayi kuruluşu, Türkiye’nin en büyük kablo şirketi, Türkiye’nin en fazla kablo ihracatı yapan şirketi, Kayserimizin en büyük şirketi, Kayserimizin en fazla ihracat yapan şirketi olan HES KABLO bu gece resmi gazetede çıkan ilan ile satışa çıktı. 

Hes Kablo, Boyçelik ile ortak iştiraki olan Erciyes Çelik Halat’la birlikte 22.000.000.000 (22Milyar) muhammen bedelle satışa çıktı. Hayırlı olsun’

İhale ne zaman, nerede yapılacak? 

İhale TMSF İstanbul hizmet binasında 28 Ağustos 2024 tarihinde saat 10:00’da yapılacak. Tekliflerin açılmasının ardından açık artırmaya geçilecek.

İşte detaylar

Erciyes Anadolu Holding'in en büyük şirketi de satışta!

Erciyes Anadolu Holding'in en büyük şirketi de satışta!