Erciyes Anadolu Holding'in gözdelerindendi - O şirket de satılıyor!

Satış sürecinin başlamasından bu yana ilgiyle takip edilen Erciyes Anadolu Holding'in gözde şirketlerinden RGH Enertürk Enerji ihaleye çıkıyor.

Erciyes Anadolu Holding'in gözdelerindendi - O şirket de satılıyor!

Türkiye’nin dev holdinglerinden Erciyes Anadolu Holding’in satış süreci devam ediyor. Geçtiğimiz gün iki şirketin daha ihale sürecinin tamamlanmasının ardından RGH Enertürk Enerji şirketinin de yarın ihaleye çıkarılacağı duyuruldu.

Kayseri’nin devlerinden Erciyes Anadolu Holding’in TMSF tarafından yönetilen satış süreci, hem vatandaşlar hem de taliplileri tarafından yakından takip ediliyor.

Erciyes Anadolu Holding’in yeni ihaleye çıkacak RGH Enertürk Enerji şirketini CEO Alpaslan Baki Ertekin 7 adet Hidro Elektrik Santrali ve Elektrikli Şarj İstasyonu iş birimi ile holdingimizin bünyesinde bulunan 5 enerji şirketimizden en büyüğü olarak nitelendiriyor.

RHG Enertürk Enerji şirketine talip olacak yatırımcıların kim olacağı merakla bekleniyor.

6 milyar 200 milyon TL ile ihale başlayacak!

RHG Enertürk Enerji şirketi 27 Ağustos Salı günü  6 milyar 200 milyon TL muhammen bedel ile ihaleye çıkıyor.

İhale için tekliflerin bugün saat 16:30 saatine kadar kabul edileceği, şirketin satış sürecinde alınan tekliflerin, İhale Komisyonu tarafından 27 Ağustos 2024 tarihinde, saat 10:00’da TMSF’nin Şişli, İstanbul’daki binasında yatırımcılar veya yasal temsilcileri huzurunda açılacağı belirtildi. Açık artırma ise kapalı zarf ile verilen tekliflerin ardından yapılacak.

8 adet lisanslı üretim tesisine sahip!

2010 yılında temelleri atılan RHG Enertürk Enerji, bugün 8 adet lisanslı üretim tesisi ile toplam 208,30 MWe’lik yenilenebilir enerji üretim portföyüne sahiptir.

Çatı ve arazi tipi güneş enerjisi santrali kurulumu projelerinde farklı sektördeki birçok markaya, projenin başlangıcından teslimine tüm adımlarında danışmanlık sağlamaktadır.

İşletmelerin enerji tüketimini yenilenebilir enerji kaynaklarından sağladığını belgelendirmeleri için I-REC ve YEK-G Sertifikaları konusunda pek çok markaya destek vermektedir.

Elektrikli araç şarj istasyonlarıyla Türkiye’nin 6 bölgesinde elektrikli araç kullanıcılarına rahat, hızlı, güvenilir elektrikli araç şarj hizmeti sunmaya devam etmektedir.