Erciyes Anadolu Holding İstanbul'a damgasını vurdu!

Erciyes Anadolu Holding, İstanbul'da düzenlenen Uluslararası Yatak Endüstrisi Derneği (IBIA) ile BİFAŞ Fuarcılık tarafından düzenlenen IBIA Expo - Yatak Yan Sanayi ve Teknolojileri Fuarı'na damgasını vurdu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Erciyes Anadolu Holding İstanbul'a damgasını vurdu!

Uluslararası Yatak Endüstrisi Derneği (IBIA) ile BİFAŞ Fuarcılık tarafından düzenlenen IBIA Expo - Yatak Yan Sanayi ve Teknolojileri Fuarı, 25-28 Eylül 2024 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde bir araya gelirken fuara katılacak yerli ve yabancı 90 firmadan 10’u Kayserili. Boyteks, Boyçelik, Form Sünger, Doqu Home, BRN Yatak, Kay Tekstil, Kayseri Sünger, Kaytela, Er Plast Hocaoğlu veBaktıroğlu gibi önemli Kayserili şirketlerin bulunduğu fuarda 4 şirket Erciyes Anadolu Holding bünyesinde faaliyet gösteriyor. 

10 Kayseri firması stant açtı!

IBIA Expo, 17 ülkeden 23 bine yakın yerli ve yabancı alıcıyı ağırlamanın yanı sıra, özel alıcıları ve önde gelen üretici markalarına B2B toplantıları ile iş ağı oluşturarak eşsiz bir buluşma platformu sunuyor. Yerli ve yabancı 90 firmanın stant açarak son teknoloji ürünlerini sergileyeceği fuara, Kayserili firmalar da ilgi gösteriyor. IBIA Expo - Yatak Yan Sanayi ve Teknolojileri Fuarı’na bu yıl 10 Kayserili firma iştirak edecek.

Erciyes Anadolu Holding firmaları fuara damgasını vurdu!

Önemli firmaların bulunduğu fuarda Erciyes Anadolu Holding bünyesinde faaliyet gösteren 4 firma fuara damgasını vurdu. 

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin İstanbul Fuar Merkezi’nde firmaları yalnız bırakmadı. Ertekin’in ilk durağı 2 yıl müdürlüğünü yaptığı Boyteks olurken, ikinci durağı yay, paket yay ve profil üreten firması Boyçelik oldu. Ertekin sonrasında sünger firması Form Sünger ve holdingin kısa süre önce satışı tamamlanan ilk şirketi olan ev tekstili markası Doqu Home oldu.