Erciyes'te Neler Oluyor!

Kayseri'nin Erciyes Dağı'nda yeni bir otel projesi başlatıldı. Hafta sonu, Develi Kapı'da gerçekleştirilen törenle otelin temeli atıldı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de…

Erciyes'te Neler Oluyor!

Törene AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın katıldı. AEE Turizm A.Ş. tarafından inşa edilen otelin adı Arlberg Chalet olarak açıklandı.

Erciyes'te Neler Oluyor!

Erciyes'te yaz ve kış turizmi için hizmet verecek olan bu yeni tesisin görselleri de paylaşıldı. Törende, 2020 yılında vefat eden ve Erciyes Master Planı'nda büyük emeği olan turizmci ve eski milli kayakçı Mehmet Eğlenceoğlu da anıldı. Turizmci Fikret Çelikkesir, projeyle ilgili olarak, 'Kayserimize ve Erciyesimize hayırlı olsun. Arlberg Sport olarak 30 yılı aşkın süredir Erciyes Kayak Merkezi'nde hizmet veren işletmemize yeni bir yatırım ekliyoruz. Erciyes Master Planı'nın fikir babası olan Arlberg Sport kurucusu Mehmet Eğlenceoğlu'nun izinde, Erciyes'e ve Türkiye turizmine hizmete devam edeceğiz' dedi.

Erciyes'te Neler Oluyor!

Erciyes Kayak Merkezi yetkilileri de otel projesi hakkında açıklama yaptı. Açıklamada, 'Erciyes'e yeni oteller kazandırılmaya devam ediyor. AEE Turizm A.Ş., Erciyes Kayak Merkezi Develi Kapı'da hizmet verecek olan Arlberg Chalet’in temelini attı. Yeni otel, hem konaklama ihtiyacını karşılayacak hem de istihdama katkı sağlayacak. Şehrimize ve Erciyes'e hayırlı olsun' ifadelerine yer verildi.

Erciyes'te Neler Oluyor!Erciyes'te Neler Oluyor!

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden biri olan Erciyes, yaz ve kış aylarında düzenlenen etkinliklerle dikkat çekiyor. Erciyes, sadece kış sporlarıyla değil, yaz aylarında da bisiklet, voleybol, futbol ve diğer çeşitli yarışmalarla yılın 12 ayı turistlere hizmet sunuyor.