Erciyes'te Sucuk Ekmek Fiyatları Ne Kadar Olmalı? Anadolu Haber Sokakta

Erciyes'te sucuk ekmek yiyen iki aile, 2 bin 250 TL hesap ödediklerinde büyük bir şaşkınlık yaşadı. Fiyatı görünce şaşırdıklarını dile getiren aileler, bu paraya kilo ile sucuk alabileceklerini belirterek duruma sitem etti. Biz de Kayseri Anadolu Haber olarak vatandaşlara bir sucuk ekmeğin ne kadar olması gerektiğini sorduk.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Erciyes'te Sucuk Ekmek Fiyatları Ne Kadar Olmalı? Anadolu Haber Sokakta
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erciyes’te sucuk ekmek yiyen iki aile, 2 bin 250 TL hesap ödediklerinde büyük bir şaşkınlık yaşadı. Yedikleri sucuk ekmeklerin bu kadar pahalı olacağını düşünmediklerini belirten aileler, fiyatların çok yüksek olmasından şikayet etti. bu paraya kilo ile sucuk alabileceklerini belirterek duruma sitem etti. Biz de Kayseri Anadolu Haber olarak vatandaşlara bir sucuk ekmeğin ne kadar olması gerektiğini sorduk.

İşte cevaplar;

Erciyes'e çıkan bir vatandaş, yüksek fiyatlardan şikayet ederek; ‘2 bin 250 TL pahalı, Erciyes’e çıktım ama sucuk ekmeği kendimiz yaptık. Bence bir sucuk ekmek fiyatı 100 TL olmalı’ şeklinde konuştu.

‘Orada sucuk ekmek pahalı’

Erciyes'e birçok kez çıkan bir vatandaş, fiyatların aşırı pahalı olduğunu belirterek; ‘Erciyes’e yaklaşık 15 defa çıktık. Oradaki sucuk ekmek fiyatları çok pahalı... 2 bin 250 TL sucuk ekmek için çok pahalı’ ifadelerini kullandı.

‘2 kişilik aile bu çok fazla’

Yurt dışından Kayseri’ye gelen bir turist ise; ‘Yurt dışından geldiğim için sucuk ekmek fiyatları hakkında bir bilgim yok, ama 2 kişilik bir aileye 2 bin 250 TL’lik ücret çok fazla’ dedi.

‘Fiyatlar normal’

Belediyenin işlettiği tesislerin kalitesinden memnun olduğunu söyleyen başka bir vatandaş ise şu ifadelere yer verdi; ‘Belediyenin olduğu tesisler gayet güzel ama diğer yerler biraz pahalı olduğunu düşünüyorum. Ama genel itibarı itibariyle fiyatlar normal.’

‘Bir su bile çok pahalı’

Erciyes Dağı'nda sunulan hizmetlerin ve yiyecek-içecek fiyatlarının sezonluk ve turistik bir yer olmasından kaynaklı olarak daha yüksek olabileceğini belirten başka bir vatandaş; ‘Oraya her zaman gidilmediği için belki fiyatlar orada yüksek olabilir Ama Kayseri’de şehir merkezinde bir su bile çok pahalı’ diye konuştu.