Erciyes Üniversitesi kampüsündeki kafeler dikkat çekiyor!

Erciyes Üniversitesi 50 bini aşkın öğrenci sayısı ve binlerce akademisyen ve idari personel ile adeta 7/24 yaşayan bir şehir görüntüsü andırıyor. Kampüs içerisindeki kafeler ise dikkat çekiyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Erciyes Üniversitesi kampüsündeki kafeler dikkat çekiyor!

Erciyes Üniversitesi yeşil alanları ve geniş kampüs alanıyla birçok üniversiteye örnek oluyor. Ağaçların arasında yer alan kafeteryalarda ise öğrenciler ve akademisyen derslerden arta kalan saatlerde keyifli anlar geçiriyor. Kampüs içerisinde çok sayıda farklı kafe ve restoran bulunuyor. Bu kafelerden biriside Keyf-i Bahçe

Kayseri’de keyifli bir mola alanı: Keyf-i Bahçe

Erciyes Üniversitesi’nde, yeşilin, sakinliğin tam ortasında yer alan ve şehrin kalabalığından uzak hissettiren Keyfi Bahçe isimli mekân, giderek daha da popüler hale geliyor.
Erciyes Üniversite kampüsünde yer alan ve hem zengin hem de uygun fiyatlı menü seçeneğiyle dikkat çeken Keyfi Bahçe; özellikle pandemi sonrasındaki süreçte hijyenik, doğayla iç içe ve güvenilir bir mekân arayışının artmasıyla daha da popüler hale geldi. 

Hem doğanın ortasında hem yemekleri lezzetli hem de uygun fiyatlı!

Geniş bahçesiyle ziyaretçilerine ferah ve huzurlu bir atmosfer sunan mekânın menüsü oldukça geniş ve hemen hemen her damak tadına hitap eden seçeneklerle dolu. Ev yemeklerinden atıştırmalıklara, özel kahvelerden soğuk içeceklere kadar pek çok alternatif sunan Keyf-i Bahçe, uygun fiyat politikası ile de öğrenciler için ideal bir seçenek oluşturuyor. Üstelik konumu merkezi olmasına rağmen gözlerden uzak hissettiren ve ziyaretçilerini doğayla buluşturan bu mekân sadece öğrenci ve akademisyenlere değil aynı zamanda dışarıdan gelen ailelerin de en sevdiği mekanlarından biri haline gelmiş durumda.

Öğrenciler ve Erciyes Üniversitesi ziyaretçileri bu tarz işletmelerin kampüs içerisinde yer almasından dolayı büyük memnuniyet duyuyor.