Erciyes Üniversitesi'nde büyük buluşma!

Erciyes Üniversitesi, 9 Ekim 2024 tarihinde Rektör-Öğrenci Kulüp ve Toplulukları Buluşması'na ev sahipliği yapacak. Detaylar haberimizde..

Erciyes Üniversitesi'nde büyük buluşma!

Erciyes Üniversitesi, 9 Ekim 2024 tarihinde Rektör-Öğrenci Kulüp ve Toplulukları Buluşması’na ev sahipliği yapacak. Saat 15.00'te Rektörlük Binası Senato Salonu’nda gerçekleştirilecek bu önemli etkinlikte, üniversitenin farklı alanlarda faaliyet gösteren 210 öğrenci kulübü, 10 platform altında bir araya gelecek.

Erciyes Üniversitesi'nde Büyük Buluşma!

Buluşma, üniversitenin çeşitli kulüplerinin temsilcilerine, faaliyetlerini tanıtma ve Rektör ile doğrudan iletişim kurma fırsatı sunacak. Katılacak platformlar arasında Bilim ve Kültür, Eğitim ve Edebiyat, Erciyes Tıp Kulüpler Birliği, Fen, İktisat ve İşletme, Kültür Sanat ve Turizm, Sosyal Faaliyet, Spor Faaliyetleri, Teknoloji ve Tiyatro gibi çeşitli alanlar yer alıyor.

Etkinlik, öğrenci topluluklarının üniversite yönetimiyle fikir alışverişinde bulunmalarına ve projelerini tartışmalarına olanak tanıyacak. Ayrıca, katılımcılar, üniversite hayatındaki deneyimlerini paylaşarak, topluluklarının hedefleri ve projeleri hakkında bilgi verecek.