Erciyes Üniversitesi'nde Kartlar Dağıtılıyor!

Erciyes Üniversitesi tarafından yapılan açıklamaya göre Bank24 Jet Kart dağıtımları 13 Eylül'de başlıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Erciyes Üniversitesi'nde Kartlar Dağıtılıyor!

Erciyes Üniversitesi yeni dönemde eğitim öğretime başlayacak öğrencileri yakından ilgilendiren bir duyuru paylaştı. Halk Bank bünyesinde banka kartı ve yemekhane kartı olarak adlandırılan Bank24 Jet kartların dağıtım tarihleri belli oldu. 

Her Fakültenin Dağıtım Noktası Farklı!

Üniversite bünyesinde oluşacak yoğunluğu azaltmak için fakülteler belirtilen gruplara ayrılarak belli noktalarda dağıtım gerçekleştirilecek.

Bank24 Jet Kart Nedir?

Üzerinde öğrencini fotoğrafı. Öğrenci numarası, İlgili Fakülte ve Bölüm bilgilerinin yer aldığı kartlar Halk Bank hesaplarına bağlı olarak kullanılmaktadır. Bu banka kartları sayesinde öğrenciler yemekhane hizmetlerinden yararlanabilmektedir. Yemekhane turnikelerinde ödeme aracı olarak kullanılan kartlara yemekhane içerisindeki otomat cihazlarından ve Halk Bank ATM’lerinden para yüklenerek veya mobil bankacılık ile kartın bağlı olduğu hesaba para aktararak kullanmak mümkündür. 

Peki Nerelerde Dağıtılacak?

Üniversite tarafından yayımlanan duyuruya göre 17-18-19-20 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek dağıtım belirtilen tarihlerde sabah 09.00-18.00 arasında gerçekleşecek.

Erciyes Üniversitesi'nde Kartlar Dağıtılıyor!