Erciyes Üniversitesi'nden Kariyer Fırsatı! Başvurular Başladı!

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü, çeşitli fakültelerde görevlendirilmek üzere öğretim üyesi alımı yapacağını duyurdu. Başvurular, Resmi Gazete'de yayımlanan ilanla başladı.

Erciyes Üniversitesi'nden Kariyer Fırsatı! Başvurular Başladı!

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü, çeşitli fakültelerde görevlendirilmek üzere öğretim üyesi alımı yapacağını duyurdu. Başvurular, 15 Ağustos 2024 tarihli ve 32633 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan ilanla başladı. Profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi kadroları için başvurular, 29 Ağustos 2024 tarihine kadar kabul edilecek.

Başvuru Koşulları: Başvuracak adayların, ilgili kanun ve yönetmeliklerde belirtilen tüm şartları sağlaması gerekiyor. Profesör ve doçent kadrolarına başvuracak adaylar, başvurularını dilekçe, özgeçmiş, yayın listesi, noter veya resmi kurumlarca onaylanmış diploma ve diğer belgelerle birlikte yapacaklar. Başvuru dosyaları, hem fiziki olarak hem de PDF formatında CD veya flash belleğe aktarılmış şekilde sunulmalıdır. Profesörler için 6, doçent ve doktor öğretim üyeleri için 4 adet dosya hazırlanması gerekiyor. Posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek. Ayrıca, yabancı dil şartı olarak, adayların YÖKDİL veya YDS sınavından en az 65 puan almış olmaları gerekiyor. Eğitim dili yabancı dil olan birimlerde ise bu puan asgari 85 olmalı.