Erdoğan: 'Bunların siyasette jübile zamanı gelmiş'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Futbol Zirvesi'nde yaptığı açıklamalarda 'Bunların siyasette jübile zamanı çoktan gelmiş' ifadeleirnde bulundu.

Erdoğan: 'Bunların siyasette jübile zamanı gelmiş'

Her seçim döneminde oy almak için kollarına girdikleri gençlere seçilme hakkı verilmesine dahi tahammüllerinin olmadığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletten korkan, gençlerden çekinen bir anlayışla Türkiye’nin geleceği inşa edilebilir mi? Aslında bunların siyasette jübile zamanı çoktan gelmiş, ama hâlâ direniyorlar. Onun için de çıktıkları tüm maçlarda yeniliyorlar. Daha önce 7 defa yenilmişlerdi, inşallah 16 Nisan’da, 8. defa yenilecekler. İnşallah bu defa mesajı alırlar” diye ekledi.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen 14 yılda Türkiye’yi 3 kat büyütürken, en büyük yatırımı yaptıkları alanlardan birinin de spor olduğunu hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını devraldığında şehrin spor altyapısını geliştirmek için sarf ettikleri çabayı, 2002 yılından itibaren de, bu çabayı tüm ülke sathına yaydıklarını kaydetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ayrıca bugün Türkiye’nin, spor altyapısında artık ileri ve önemli bir konumda bulunduğunu kaydetti. HABER-FOTO: CUMHURBAŞKANLIĞI BASIN MERKEZİ