Erdoğan: 'Buyrun Er Meydanı'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, erken seçim kararına ilişkin eleştirilerin hatırlatılması üzerine, 'Önce hep 'sandık sandık' dediler, şimdi 'baskın seçim' diyorlar. Siz istediniz, şimdi neden baskın seçim diyorsunuz? Biz de gönlünüzü yaptık işte. Hadi buyur, hayırlı olsun. 'Er meydanı' dediniz, buyurun meydan' dedi.

Erdoğan: 'Buyrun Er Meydanı'

YSK'nın, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekilliği Genel Seçimi’ne katılabilecek partilere ilişkin kararını 22 Nisan Pazar günü aldığını hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: "YSK, mesela kararı Cumartesi de verebilirdi. YSK kararı Cumartesi verseydi belki o zaman bu 15'ler olayı olmayabilirdi. Gerek sözde İYİ, gerekse CHP bu zor duruma düşmeyebilirdi."
 
"REZALET"
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'nin açılışının 98. yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla özel gündemle toplanan Genel Kurul'daki tartışmalara ilişkin soruya, "Rezalet" yanıtını verdi.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, özel gündemle toplanan Genel Kurul'daki görüşmeleri izledikten sonra Meclis'ten ayrılmak üzere Şeref Holü'ne geldi. Erdoğan, gazetecilerin Genel Kurul'daki tartışmalara ilişkin sorusu üzerine "Rezalet" dedi. 
 
Erdoğan, daha sonra, TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın tarafından resmi törenle uğurlandı. KAYNAK: CUMHURBAŞKANLIĞI-HÜRRİYET