Erdoğan'dan muhalefete çağrı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete çağrıda bulundu. Erdoğan muhalefete ne dedi? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Erdoğan'dan muhalefete çağrı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda konuştu.

AK Parti Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, seçimlerden önce yaptığı başörtüsü için anayasa değişikliği çağrısını tekrarladı. 

Erdoğan, muhalefete bir çağrıda bulunarak, "Eğer samimiyseniz yeni yasama döneminde başörtüsü konusunu anayasa ile teminat altına alalım" dedi.

Erdoğan, "Siyasi hayatımızın hiçbir aşamasında müdahale etmediğimiz hayat tarzı üzerinden vatandaşımıza korku saldılar. Bay Bay Kemal, bizim vatandaşımızın hayat tarzıyla yakından uzaktan alakamız yoktur." ifadelerini kullandı.

Vatandaşın hayat tarzına karışılmadığının altını çizen Erdoğan şunları kaydetti:

"Bay bay Kemal bizim vatandaşımızın hayat tarzı ile yakından uzaktan alakamız yoktur. O sizin derdiniz. Siz bu ülkede milletin hayat tarzı ile hep uğraştınız ve sahtekarlık yaptınız. Yeri geldi her zaman başörtüsüne saldırdığınız halde seçim kampanyasında milleti aldatmak için aldınız yanınıza bir iki tane başörtülü kızımızı veya kadınızımızı onlara rozet takdınız bak biz de başörtülülerden yanayız dediniz.Ama yalan, sahtekarlık yapıyorsunuz. Hadi gel ne dedik seçim öncesi anayasa yapalım. Bu anayasada başörtüsü konusunu masaya yatıralım bunu çıkaralım. Bak şimdi yine söylüyorum, eğer dürüstseniz, samimiyseniz, yeni yasama döneminde başörtü meselesini anayasa ile teminat altına alalım. Dürüst olmazsanız sadece grup toplantısı salonunda değil 780 bin kilometre karelik vatan toprağında sizi millete bangır bangır anlatacağım."