Erdoğan ile Özhaseki MYK toplantısında buluştu. Özhaseki, Yeni Kabinede yer alacak mı?

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Yeni Kabine de görev alacak mı? Bu sorunun cevabı, birkaç gün içinde belli olacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme yapan Özhaseki, Ak Parti MYK toplantısında bir araya geldi, Detaylar Kayseri Anadolu'nun Kayseri haberinde…

Erdoğan ile Özhaseki MYK toplantısında buluştu. Özhaseki, Yeni Kabinede yer alacak mı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Yeni Kabine de görev alacak mı? Bu sorunun cevabının, birkaç gün içinde belli olması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme yapan Özhaseki, AK Parti MYK toplantısında bir araya geldi. Özhaseki, sosyal medya hesabından MYK toplantısında alınan kararların hayır getirmesini temenni ederek, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında AK Parti MYK toplantımızı gerçekleştirdik. Alınan kararların hayırlar getirmesini diliyorum.” İfadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanlığı Yeni Kabinesinin Cuma günü belli olması bekleniyor. 

Erdoğan ile Özhaseki MYK toplantısında buluştu. Özhaseki, Yeni Kabinede yer alacak mı?AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Kaybeden; çok büyük iddialarla konuşan siyasi partiler, genel başkanlar olmuştur. Ama hiçbir vatandaşımız kaybetmemiştir. 16 kez seçim kazanmış cumhurbaşkanımıza statükoyu savunanlar aylardır 'diktatör' demeye devam ettiler. Bunlar dış kaynaklı yaklaşımlardı. Bunların içerdeki uzantıları 'kes kopyala yapıştır' yöntemini kullanıp içeride kullanmaya çalıştılar. Biz hep şunu söyledik; 'sandığa saygı gösterme konusunda sabıkası olanlar bizler değiliz karşıdakiler' dedik. Kimse başkasının hayat tarzı üzerinde baskı kuramaz' şeklinde konuştu.
Özhaseki’nin yanı sıra Mustafa Elitaş ile Hulusi Akar’ın da adı Yeni Kabine için geçiyor. 

Erdoğan ile Özhaseki MYK toplantısında buluştu. Özhaseki, Yeni Kabinede yer alacak mı?