Eren'in kararı bekleniyor

Üst üste iki sezon küme düşen ve tarihinin en karanlık günlerini geçiren Erciyesspor'da 30 Mayıs'ta yapılacak genel kurul öncesi Başkan Ziya Eren'in vereceği karar bekleniyor.

Eren'in kararı bekleniyor

iKiLi GÖRÜŞME BEKLENiYOR!

Ligin son deplasmanında Karşıyaka maçı öncesi İzmir’de bir araya gelen ve son durumu değerlendiren Onursal Başkan Memduh Büyükkılıç ile Başkan Ziya Eren’in önümüzdeki günlerde Kayseri’de yeniden bir araya gelecek gelir öğrenildi. Kulübün geleceği hedefleri, yol haritasıyla ilgili yapılacak bu istişareden sonra ise mevcut yönetimin devam edip etmeyeceği netlik kazanacak. Başkan Ziya Eren’in bırakıyorum demesi halinde ise Onursal Başkan Memduh Büyükkılıç, kulübe yeni yönetim arayacak. Bunda da başarılı olamazsa kulübü Melikgazi Belediyesi kendi imkanlarıyla ayakta tutmaya çalışacak. Özellikle bu sezon yapılan harcamalarla kulüp fazla borca girmezken bunun faturası ise küme düşerek ödendi.

TAMAM MI DEVAM MI?

Ligi küme düşerek kapatan ve geleceği belirsiz olan kulüpte merakla beklenen soru henüz yanıt bulabilmiş değil. Mevcut Başkan Ziya Eren ve ekibinin 30 Mayıs’ta yapılacak genel kurulda devam edip etmeyecekleri belirsiz. Dışarıya fazla borç olmamasına rağmen Başkan Ziya Eren’in kulüpten yüklü miktarda alacağı olduğu ifade ediliyor. Bu şartlarda 30 Mayıs’taki genel kurulda dışardan bir adayın çıkması beklenmiyor. Ziya Eren’in de devam edip etmeyeceği belirsiz. Bu konuda en az Ziya Eren kadar Onursal Başkan Memduh Büyükkılıç’ın alacağı kararda çok önemli. Kulübe her zaman dışardan destek olan ve yıllardır da bunu sürdüren Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın önümüzdeki günlerde bir durum değerlendirmesi yapacağı öğrenildi.