Erkilet'te Art Arda Görüldü!

Kayseri'de öğleden sonra başlayan sağanak yağış etkisini devam ettirirken, Erkilet Mahalle'sinden ard arda gelen görüntüler herkesi korkuttu. Görüntüler WhatsApp ihbar hattımıza Erkilet'te ikamet eden vatandaşlar tarafından gönderildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Erkilet'te Art Arda Görüldü!

Kayseri’nin bazı bölgelerinde öğleden sonra başlayan yağmur yağışı etkili oldu. Erkilet Mahallesi'nde gök gürültülü yağış devam ederken art arda gelen görüntüler vatandaşları korkuttu.

Öğleden sonra başlayan ve aralıklarla devam eden yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, kendilerini bina altlarına ve kapalı alanlara atarak korumaya çalıştı. Araç sürücüleri ise su birikintilerinden geçerken zor anlar yaşadı. Kocasinan'a bağlı Erkilet Mahallesi'nde gök gürültü sağanak yağışlar devam ederken, bulutların arkasında çakan şimşekler vatandaşlar tarafından kameraya alındı. İhbar hattımıza görüntüleri yollayan vatandaş, 'Erkilet tarafında garip ışık hareketleri var. Şimşek gibi ama 20 dakikadır peş peşe oluyor. 15 saniye de bir devam ediyor' ifadelerinde bulundu.

Sizde WhatsApp ihbar hattımıza şikayet ve isteklerinizi iletebilirsiniz. WhatsApp iletişim numaramız: 0554 008 51 13