Erkiletspor galibiyetle başladı. Şimşekspor yarın oynayacak

U15 Türkiye Şampiyonası Aksaray grubunda mücadele eden Erkiletspor ile maçına bugün çıktı. Erkiletspor, şampiyonaya galibiyet başladı. Tokat grubundaki Şimşekspor ise yarın ilk maçına çıkacak.

Erkiletspor galibiyetle başladı. Şimşekspor yarın oynayacak

U15 Türkiye Şampiyonası'nda Aksaray grubunda yer alan Erkiletspor, bugün oynadığı ilk maçında Mersin Kuvayi Milliyespor'u Bilal, Semih ve Yiğit'in golleriyle 3-2 mağlup ederek şampiyonaya galibiyetle başladı.

Erkiletspor ikinci günü (yarın) bay geçecek. Üçüncü günde ise Cumartesi saat 15:00'te Nevşehir 50 Gençlikspor ile karşılaşacak.

Erkiletspor galibiyetle başladı. Şimşekspor yarın oynayacak

Kocasinan Şimşekspor'un ilk maçı yarın

U15 Türkiye Şampiyonası’nda Tokat grubunda yer alan Kocasinan Şimşekspor, ilk maçını yarın saat 15:00’te oynayacak. Kayseri U15 Ligi’nde Erkiletspor ile birlikte şampiyonluk yaşayan Kocasinan Şimşekspor, Tokat grubuna düşmüştü. Tokat grubunda Kadıköyspor, Gençlik Mimarsinan, Ordu Demirspor, İl Özel İdarespor ve Termespor takımlarıyla mücadele edecek olan Kocasinan Şimşekspor, B grubunda yarın ilk maçına çıkacak.

Yarın saat 15:00'te Samsun Terme ile karşılaşacak olan Şimşekspor, kazanarak üç puana ulaşmak istiyor. Turnuvanın üçüncü gününde ise Cumartesi günü ise saat 17:00’de İl Özel İdare karşısına çıkacak olan Şimşekspor, grup finaline adını yazdırma hedefinde.

Şimşekspor, grup finaline kalırsa, A grubundan gelecek olan Kadıköy, Gençlik veya Ordu Demirspor takımlarından biriyle karşılaşacak.