Erkılıç'tan Cemiyet'te adaylık açıklaması

Erciyes Üniversitesi'nde yıllarca göz doktorluğu ve akademisyenliği yapmış olan Prof Dr. Kuddusi Erkılıç, Gazeteciler Cemiyeti'nde milletvekili aday aday olduğunu duyurdu.

Erkılıç'tan Cemiyet'te adaylık açıklaması

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ve yönetim kurulunu ziyaret eden ve burada yaptığı açıklama ile AK Parti'den Kayseri milletvekili aday adayı olduğunu duyuran Erkılıç açıklamalarında şunlara yer verdi; "Ülkemizin çağdaş uygarlık düzeyine ulaşması yönünde sarf ettiği gayretlerin sonuçlarını açıkça gördüğümüz AK Parti’ nin vizyonu ve misyonuna aktif olarak katılmak istediğimi beyan etmek üzere aranızda bulunuyorum. 35 yıldır içinde yaşadığım, eğitimimi aldığım, meslek hayatımı icra ettiğim, her aldığım katkının karşılığını hizmet olarak vermeye çalıştığım kadim kentimiz, marka şehrimiz, Anadolu'nun merkez üssü Kayserimize bundan sonra kısmet olursa milletvekili olarak hizmet etmeye talibim. Yıllardır Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde hem bu şehrin hem de çevre fillerin insanlarına sağlık alanında hizmet ettim. Ayrıca binlerce Tıp Doktoru ve yüzlerce Göz Hastalıkları Uzmanı yetişmesinde katkıda bulundum. Ulusal ve uluslararası platformda dahil olduğum çalışmalarla ülkemizin bilimsel düzeyinin yükselmesine çaba sarfettim. Göz hekimlerimize sürekli bilgi ve deneyim aktarımı sağladım. Geldiğimiz bu aşamada şehrimize ve ülkemize daha da fazla hizmet edebilme umuduyla 7 Haziran 2015 Genel seçimleri için AK Parti’den Kayseri Milletvekili aday adayı olduğumu sizin huzurunuzda açıklıyorum." 

Gerçekleşen ziyarette Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kösedağ ise milletvekili aday adayı Erkılıç'a Hayırlı olsun dileklerinde bulundu. HABER: KAAN AKBAŞ