Ersoy: Bir iz daha bırakmaya geliyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, partinin il başkanı Seyit Demirezen, teşkilat başkanı Aytaç Gezici ve il sekreteri Kürşat Açıkgöz ile birlikte 16 ilçenin başkanlarıyla bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. Ersoy, çalışmalar hakkında neler söyledi? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin, Kayseri Haberinde…

Ersoy: Bir iz daha bırakmaya geliyoruz

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, partinin il başkanı Seyit Demirezen, teşkilat başkanı Aytaç Gezici ve il sekreteri Kürşat Açıkgöz ile birlikte 16 ilçenin başkanlarıyla buluştu.

İstişarelerde bulunan Ersoy, toplantının ardından Kayseri'nin dört bir yanını kucaklayan bir anlayışla hareket ettikleri ve her ilçenin başkanlarıyla birlikte el ele vererek Kayseri için yeni başarı hikayeleri yazacakları vurguladı.
Ersoy, toplantıdan sonra yapacağı, "İl Başkanımız Seyit Demirezen, Teşkilat Başkanımız Aytaç Gezici, İl Sekreterimiz Kürşat Açıkgöz,16 ilçemizin yiğit başkanlarıyla istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Büyük ailemizle adımladığımız sokaklarımızda “Diyar Diyar Kayseri” deyip, bir iz daha bırakmaya geliyoruz” dedi.
Yapılan bu toplantının ardından halkla daha güçlü bir iletişim kurmak için aktif olarak yer alacaklarını ve çalışmaları yakından takip edeceklerini belirten Ersoy, Kayseri'nin ihtiyaçlarına yönelik daha etkili projeler ve çözümler üreteceklerini ifade etti.