Ersoy'dan büyük destek!

Kayseri Erciyes 38 FK, yeni sezon öncesinde sponsor destekleriyle güçleniyor. Ersoy Şirketler Grubu ile sponsorluk anlaşması imzalandı. İş insanı Latif Ersoy da Mavi-Siyahlı takıma destek çıktı ve yeni sezon öncesinde sponsor desteği verdi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Ersoy'dan büyük destek!

Kayseri Erciyes 38 FK, yeni sezona gümbür gümbür geliyor. Mavi-Silahlı takıma, önemli bir destek daha geldi. Ersoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Latif Ersoy da şehrin takımına sahip çıktı. Kayseri Erciyes 38 FK ile Ersoy Şirketler Grubu sponsorluk anlaşması sağladı. Böylelikle bu anlaşmayla, Mavi-Siyahlı takım gücüne güç kattı. Bu önemli destek yeni sezon öncesinde yüzleri güldürdü.

Latif Ersoy’a teşekkür edildi 

Kayseri Erciyes 38 FK Başkanı Ahmet Dirgenali, takıma sağladıkları katkılardan dolayı iş insanı Latif Ersoy’a ve Ersoy Şirketler Grubu’na teşekkür etti. Mavi-Siyahlı kulübün geleceği adına yapılan bu sponsorluk anlaşması sonrası Kayseri Erciyes 38 FK’dan da şu açıklama geldi: “Yeni başarılara, hep birlikte imza atacağız… Ersoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Latif Ersoy ile sponsorluk sözleşmesi imzalanmıştır. Büyük katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.”