Ersoy: Hırsızları mahkemeye verdiler

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak ve beraberindeki heyet, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Ersoy burada Kayserispor ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ersoy: Hırsızları mahkemeye verdiler

"Fenerbahçe maçından umutluyum"

Öncelikle, Fenerbahçe maçına değinen Ersoy," Ligde Fenerbahçe son 3 maçını kaybetti. Biz Fenerbahçe'ye karşı her zaman sürprizler yapmışızdır hem içerde hem dışarda. Ben bu maçtan çok umutluyum." dedi.

"Hırsızları mahkemeye verdiler."

Ersoy, "Bugün Kazancılar çarşısında esnafları gezerken bir kardeşimiz dedi ki "Kayserispor'dan elinizi çekmeyin, hırsızlara da bırakmayın." Dedim; "Hırsızları mahkemeye verdiler."

"Bütçeyle ilgili çok ciddi sıkıntılar var."

Kayserispor bütçesi hakkında konuşan Ersoy,"Ciddi bir enkaz devralındı. Devralındığında Tokgöz başkan açıklamıştı, 330 milyon borcu var diye. Bugün zannediyorum Berna Başkan 250 milyon TL ye yakın para harcamış. Ki doğrudur, çok mücadele verdi. İyi de yerlere geldi. 14 puanı var Kayseri'nin. Tabi biraz daha desteğe ihtiyacı var. Kayserisporla ilgili her manada biraz daha sabırlı olmak gerekiyor. Çünkü iki sezon üst üste verilen mücadele hakikaten çok iyiydi. Ama bu sene ligin genelinde herkes herkesi yenebiliyor. Bazı talihsizliklerimiz de oldu Mensah'ın sakatlanması gibi. Bütçeyle ilgili çok ciddi sıkıntılar var. Ben umutluyum. Ama sonuç ne olursa olsun bence bugün 14 puanlı Kayserispor başarılıdır. Yarın da gönlümüz kalbimiz onlarla." ifadelerini kullandı.

Selma Kösedağ