Ersoy, Özhaseki'yi neden ziyaret etti?

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Mehmet Özhaseki'yle Kayseri yatırımları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Ersoy, Özhaseki'yi neden ziyaret etti?

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, genişlemeye yönelik atılacak adımlar ve planlanan yatırımlar hakkında bilgi almak için Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki'yi makamında ziyaret etti. 
Ersoy, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, ‘Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanımız, hemşehrimiz Sayın Mehmet Özhaseki'yi ziyaret ederek, Sevdamız Kayseri'mize yapılacak olan yatırımlar hakkında istişarede bulunduk.İnşallah çok yakın bir zamanda çok değerli yatırımlar Kayseri'mize kazandırılacaktır. Değerli Bakanımıza nazik kabulleri,ilgi ve ilgilerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. Sevdamız Kayseri’ ifadelerini kullandı. 
Ziyaretin sonunda Baki Ersoy, Bakan Özhaseki'ye şehre olan ilgi ve ilgisinden dolayı teşekkürlerini sundu. Bakan Özhaseki de, Ersoy’un ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getirdi.