Ertekin açıkladı: Ciddi hasar var!

Kayseri'de meydana gelen sel sonrası Erciyes Anadolu Holding bünyesinde bulunan firmalar da selden etkilendi. Firmalara ziyaret gerçekleştiren Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, 'Ciddi hasar var' açıklamasında bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Ertekin açıkladı: Ciddi hasar var!

Kayseri’de geçtiğimiz günlerde etkili olan aşırı yağışlar sonrası sel meydana gelmişti. Selden etkilenen firmalara ziyaret gerçekleştiren Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, ‘Ciddi hasar var’ dedi.

Türkiye’de geçtiğimiz günlerde etkili olan aşırı yağışlar sonrası birçok kentte sel meydana gelmişti. Bazı bölgelerde can kaybı yaşanırken bazı bölgelerde ise ev ve iş yerlerini su bastı. Kayseri’de özellikle ilçelerde etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkilemişti.

İstanbul’da da birçok bölgede etkisini gösteren selde can kayıpları yaşanmıştı. Diğer yandan kentte birçok ev ve iş yeri zarar gördü. İstanbul’da yoğun yağışlardan en çok etkilenen yerlerden birisi Masko Mobilyacılar sitesi oldu. Masko Mobilyacılar sitesinde yer alan ve Erciyes Anadolu Holding bünyesinde bulunan İstikbal, Bellona, Doqu Home, Mondi Home ve Gümüşsuyu Halı mağazaları da hasar gördü.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, ‘İstanbul'da yoğun yağışlardan en çok etkilenen Masko Mobilyacılar sitesinde bulunan İstikbal, Bellona, Mondi Home, Doqu Home, Gümüşsuyu Halı bayilerimizi ziyaret ederek, geçmiş olsun yazdıklarımı ilettim. Burcu-Faik kardeşlerinin Bellona Yatak mağazasının asma tavanı çöktü, diğer bayilerimizde de ciddi bir hasar yok ama maalesef Masko'da bazı caddelerde çok ciddi hasar var’ dedi.