Ertekin'den Şehit Emrullah Gülmez için duyarlı adım!

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alparslan Baki Ertekin, Şehit Emrullah Gülmez'in cenazesinde ailesine destek için Kahramanmaraş'a servis kaldırılacağını duyurdu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde…

Ertekin'den Şehit Emrullah Gülmez için duyarlı adım!

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alparslan Baki Ertekin, Pençe Kilit operasyon bölgesinde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez’in, Boyçelik firmasında çalışan personel Necati Gülmez’in erkek kardeşi olduğunu bu nedenle şehidin cenazesi için Kahramanmaraş’a servis kaldırılacağını duyurdu.

Dün akşam saatlerinde Pençe Kilit operasyon bölgesinde çıkan çatışmada şehit düşen 9 asker bugün Şırnak 23. Piyade Tümen Komutanlığı'nda yapılan törenle memleketlerine uğurlandı.

Erciyes Anadolu Holding Ceo’su Alparslan Baki Ertekin ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez’in cenazesi için Kahramanmaraş’a servis kaldırılacağını bildirdi.

Ertekin, 'Şehitlerimizden Kahramanmaraş Göksun’lu şehidimiz Emrullah Gülmez şirketlerimizden Boyçelik’te çalışan kıymetli mesai arkadaşımız Necati Gülmez’in erkek kardeşi. Şehidimizin cenaze törenine katılarak kıymetli mesai arkadaşımızın yanında olmak isteyen Boyçelik personeli için yarın sabahtan servis kaldıracağız. Boyçelik İK ve idari işler müdürlükleri organizasyonu yapacaklar. Bu vesile ile tüm şehitlerimize bir kez daha yüce Allah’tan rahmet diliyor, tüm milletimizin başı sağolsun diyorum. Mübarek 3 ayların ilk günü yapılan bu alçak ve korkak saldırıyı yapanların hak ettikleri sarı torbalara en kısa sürede kavuşacaklarına da yürekten inanıyorum.' dedi.