Ertekin'den sitem dolu sözler - Kayserispor Haberleri

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, Kayserispor'un ana sponsoru ve destekçisi olarak, kulübün maddi ve manevi zorluklarında yanında olmaya devam ediyor. Son ev ziyaretinde Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Genel Sekreter Hüseyin Beyhan ve Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ile bir araya gelen Ertekin, transfer tahtasının açılması için bir araya geldiklerini belirterek, fotoğraf üzerinden yapılan eleştirilere yanıt verdi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Ertekin'den sitem dolu sözler - Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, Kayserispor’a sahip çıkmaya devam ediyor. Sarı-Kırmızılı Kulübün ana sponsorluğunun yanı sıra maddi ve manevi her zor anında destek çıkarak taraftarın sevgilisi olan Ertekin, önceki gün evinde Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Genel Sekreter Hüseyin Beyhan ve Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’yı misafir etti. Bu fotoğraf üzerinden yapılan eleştirilere yanıt verme ihtiyacı duyan Ertekin, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. 
Misafirlerle paylaşılan fotoğrafta saygısızlık yapmadığının altını çizen Ertekin, “Bu akşam Kayseri’de yaşayan siyaset ve ticaretle uğraşan bir grubun önce cep telefonlarına bir mesaj geldi ardından da mesaj içeriği ile ilgili bir twit atılmış. Meşhur fıkradaki gibi bunun neresini düzelteyim... Hz. Davut değil Hz. İbrahim, kız değil erkek, Ayşe değil İsmail, Azrail değil Cebrail, kurban edilen de keçi değil !" Kısacası Pijama değil, pantolon ve t-shirt. Kamuya açık alan değil, evim. Resmi program değil, özel bir ziyaret. Elbette ayakkabı değil terlik. Öğrenmenin yaşı yok, bu resimden böyle anlamlar çıkarılabileceğini de öğrenmiş oldum. Bu sebeple de resimdeki kıymetli büyüklerimi böyle bir konu ile gündemde tutmamak için kendi attığım twiti sildim. İma edildiği gibi bir saygısızlık yapmayacağımı saygısızlık yapmayı bırakın saygısızlık yapmayı düşünebilecek bir fıtratta olmadığımı beni tanıyan herkes bilir” dedi.
Fotoğrafı neden paylaştığını da açıklayan Ertekin, ’10 gün içinde ne olur?’ diyerek de Kayserispor'un transfer tahtasının açılacağı yönünde bir mesaj vermek istediğini ifade ederek, “Evin içinde çekilmiş bu resmi paylaşmasam bu polemiğe de fırsat vermemiş olurdum Peki niye paylaştım? Memduh başkanımız gece gündüz yorulmadan şehrin her sorunu ile ilgilenirken Mondihome Kayserispor’un tahtasının açılması için de çalışıyor ve şehrin farklı kesimlerinden de inanılmaz bir baskı görüyor. Bu resim anlayanlar için bir mesaj olsun, diye paylaştım. Bu dörtlü niye bir araya gelir, gelirse en fazla 10 gün içinde ne olur? Büyük Mondihome Kayserispor taraftarına bir selam yollamak ve az kaldı ama bu sefer gerçekten az kaldı demek içindi. Yine de öznesi olduğum bu anlamsız polemiğe sebep olduğum için başta Memduh başkan, Hüseyin Beyhan başkan ve Mondihome Kayserispor başkanı Ali Çamlı beyden ve gündemi gereksiz şekilde meşgul ettiğim için kamoyundan özür dilerim.” diye açıklamasını sonlandırdı. 
Ertekin, bir önceki paylaşımında, “Kayseri’de bu akşam ilk kez evde misafir ağırlıyorum. Kayseri Büyükşehir Belediye başkanımız sayın Memduh Büyükkılıç, belediyemizin genel sekreteri sayın Hüseyin Beyhan ve Mondihome Kayserispor başkanımız Ali Çamlı beyi ağırlıyorum. Diğer yandan sürpriz görüşmede konunun transfer tahtası konusunda sıkıntılar yaşayan Kayserispor olduğu tahmin ediliyor” ifadelerini kullanmıştı.