ERÜ'de o yollar trafiğe kapatılacak!

Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) bazı yollar trafiğe kapatılacak. Bu yollar hangileri? Detaylar kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde…

ERÜ'de o yollar trafiğe kapatılacak!

Erciyes Üniversitesi’nde (ERÜ) 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma etkinlikleri kapsamında bazı yollar trafiğe kapatılacak.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, Türkiye'nin hafızasında derin izler bırakan bir dönüm noktasını temsil ediyor. Bu özel gün kapsamında Üniversite kampüsünde düzenlenecek tören için 14 Temmuz 2023 (Cuma) günü saat 12.00 itibariyle 15 Temmuz Şehitler Caddesi, trafiğe çift taraflı olarak kapatılacak.

ERÜ'de o yollar kapanıyor!

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında Üniversite kampüsünde "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Koşusu" düzenlenecek.

ERÜ'de o yollar kapanıyor!

Törende, 15 Temmuz gecesi hain darbe girişiminde hayatını kaybeden kahraman şehitler anılacak ve demokrasi mücadelesine vurgu yapılacak.

Törende gerekli güvenliğin sağlanması amacıyla 15 Temmuz Şehitler Caddesi 14 Temmuz 2023 saat 12.00'den itibaren trafiğe kapalı olacak.

ERÜ'de o yollar kapanıyor!

Aşağıda bildirilen güzergahlar da trafiğe kapatılacak.

Üniversitenin internet sitesinde yapılan açıklamada, programın aksamaması ve trafik güvenliği için sürücülerin alternatif güzergahları kullanması gerektiği belirtildi.

ERÜ'de o yollar kapanıyor!

15 Temmuz 2023 Cumartesi günü 09.30-11.30 saatleri arası "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Koşusu" için Kampüs içinde kapatılacak yollar

Hulusi Behçet Cad.
Fuat Sezgin Cad.
Biruni Cad.
Uluğ Bey Cad.
Aziz Sancar Sk.
Ahmet Cevdet Paşa Sk.