ERÜ'den çağrı var!

Erciyes Üniversitesi (ERÜ), Tübitak 4001 Ulusal ve Uluslararası Yarışma/Etkinlik katılım Desteği çağrılarının açıldığını duyurdu. Peki ERÜ kaç TL verecek? Son başvuru tarihi ne zaman? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

ERÜ'den çağrı var!

Erciyes Üniversitesi (ERÜ), öğrenimini sürdüren lise öğrencilerine, lise ve üzeri eğitim almış öğrenci, mezun ve girişimcilere '4001-A Ulusal ve Uluslararası Yarışma/Etkinlik Katılım Desteği' ve '4001-B Uluslararası Yarışma/Etkinlik Katılım Desteği' verileceğini açıkladı.

Tübitak'tan yapılan açıklamada Milli Teknoloji Hamlesinin ana bileşenlerinden olan beşeri sermaye gelişimine katkı sağlamak hedefiyle, öğrenimini sürdüren lise öğrencileri ile lise üzeri eğitim düzeyine sahip öğrenci, mezun ve girişimcilerin proje üretmelerini, geri bildirimler yoluyla projelerini geliştirmelerini, geliştirdikleri projelere yönelik düzenlenen yurt içi ve yurt dışı bilimsel yarışma ve etkinliklere katılmalarını teşvik etmek amacıyla yeni destek çağrılarının oluşturulduğu duyuruldu.

ERÜ'den çağrı var!

ERÜ, yurt içinde düzenlenen yarışma ve etkinliklere katılım için verilecek destek üst limitini 100.000 TL olarak belirledi.

Yurt dışında düzenlenen yarışma ve etkinliklere katılım için belirlenen desteklerin üst limitini ise 245.000 TL olarak duyurdu.

Detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayın....

Öte yandan, TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen 2250-Lisansüstü Bursları Performans Programı 2024 yılı 2. dönem çağrısı da başvuruya açıldı. 

Başvurular, 29 Ağustos 2024 saat 17:30’a kadar BİDEB Başvuru ve İzleme Sistemi üzerinden alınacak. Bu çağrı ile TÜBİTAK destekli projelerde bursiyer olarak görev alan doktora öğrencileri ve doktora sonrası araştırmacılara 6 aylık (Şubat - Temmuz 2024) performans bursu alma imkanı sağlanacak.

Detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayın...